Pridruži nam se na drugom Festivalu tehnologije i poduzetništva!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Pozivamo vas na “Locals’n’Nomads” meetup!

Split Tech City

Split Tech City

21.07.2021.

S obzirom da Split Tech City kroz svoj rad njeguje koncept razmjene informacija i znanja unutar naše zajednice i šire, odlučili smo zajedno okupiti lokalne tehnološke profesionalce (međunarodne i domaće) i digitalne nomade.

Stoga vas svih pozivamo na novo okupljanje u gradu: “Locals’n’Nomads”!

Ovaj događaj će biti savršena prilika za digitalne nomade i članove lokalne tehnološke zajednice da se bolje upoznaju u neformalnom okruženju. Ne želite propustiti ovo okupljanje, jer nikada ne znate što se može izroditi iz takve međusobne razmjene znanja i iskustava!

Okupljanje “Locals’n’Nomads” započet će u 19:00 sati 28. srpnja i održat će se u u lijepom zaljevu Bene u park šumi Marjan, a tko želi može se rashladiti s pićem iz obližnjeg bara “Va Bene”. Budući da je plaža također u neposrednoj blizini, pruža vam se savršena prilika da uživate u popodnevnom kupanju u moru nakon posla popraćenom zajedničkim okupljanjem s pogledom na zalazak sunca. U Splitu smo naviknuti održavati kvalitetnu ravnotežu između poslovnog i privatnog života!

Pridružite nam se i iz prve ruke doznajte što zaista znači živjeti #SplitTechCityLifestyle!

Prijavite se za okupljanje ovdje – jedva čekamo da vas vidimo uživo na “Locals’n’Nomads” iduće srijede!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Povezane novosti