Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Pozivamo vas na “Locals’n’Nomads” meetup!

Nikolina Kukoč

Nikolina Kukoč

21.07.2021.

S obzirom da Split Tech City kroz svoj rad njeguje koncept razmjene informacija i znanja unutar naše zajednice i šire, odlučili smo zajedno okupiti lokalne tehnološke profesionalce (međunarodne i domaće) i digitalne nomade.

Stoga vas svih pozivamo na novo okupljanje u gradu: “Locals’n’Nomads”!

Ovaj događaj će biti savršena prilika za digitalne nomade i članove lokalne tehnološke zajednice da se bolje upoznaju u neformalnom okruženju. Ne želite propustiti ovo okupljanje, jer nikada ne znate što se može izroditi iz takve međusobne razmjene znanja i iskustava!

Okupljanje “Locals’n’Nomads” započet će u 19:00 sati 28. srpnja i održat će se u u lijepom zaljevu Bene u park šumi Marjan, a tko želi može se rashladiti s pićem iz obližnjeg bara “Va Bene”. Budući da je plaža također u neposrednoj blizini, pruža vam se savršena prilika da uživate u popodnevnom kupanju u moru nakon posla popraćenom zajedničkim okupljanjem s pogledom na zalazak sunca. U Splitu smo naviknuti održavati kvalitetnu ravnotežu između poslovnog i privatnog života!

Pridružite nam se i iz prve ruke doznajte što zaista znači živjeti #SplitTechCityLifestyle!

Prijavite se za okupljanje ovdje – jedva čekamo da vas vidimo uživo na “Locals’n’Nomads” iduće srijede!

Podijeli


O autoru:

Nikolina Kukoč

Researching is woven into my DNA, but I'm a musician at heart. Interested in too many things and always curious. Forever in love with Split and enchanted by people who teach me new things. When I'm not writing about Split's tech community, you will find me somewhere in nature, in the theatre, or with my head stuck in a book. I do my best to live by the verse from the opera "Fedora" by Umberto Giordano: "Love forbids you not to love."

Povezane novosti