Pomozimo Emanuelu u pokretanju vlastitog posla

Emanuel Stojanov mladić je iz Zadra koji je nedavno diplomirao, a prije godinu dana, uslijed pandemije koronavirusa, ostao je bez posla. Zadao si je cilj da u roku godine dana pronađe novi posao ili pokrene vlastiti. Unatoč tome što ga je okolina odvraćala od toga, on je cijeli život maštao o svom vlastitom poslu, a sada je maštanja odlučio realizirati i u tome treba našu pomoć.

U svrhu prikupljanja 8.600  eura, potrebnih za pokretanje agencije za brendiranje poslodavaca i dodatnu edukaciju pokrenuo je Crowdfunding kampanju koja je otvorena do kraja ožujka.

“Kroz svoju potragu za poslom, shvatio sam koliko je zapravo nedostataka i loših poslovnih praksi kod poslodavaca.”

Krajnji cilj mu je promijeniti odnos između poslodavaca i zaposlenika te potencijalnih kandidata, istovremeno primijenjujući inovativni pristup prilikom selekcijskih postupaka.

Foto: Luka Gerlanc/CROPIX.

Konzulting je namijenjen svima, budući da employer branding ima široki spektar primjene, ali najviše onima koji zbilja žele uvesti promjene u svoje kompanije i biti prepoznati kao inovativni poslodavac i netko tko brine o zaposlenima.

Zašto employer branding?

Employer branding podiže reputaciju tvrtke, privlači kupce, najjednostavnije objašnjava potencijalnim kandidatima zašto trebaju odabrati baš vas, a glavni je cilj privući i zadržati najbolje talente na tržištu – pojasnio nam je Emanuel.

“Organizirat ću nacionalni event”

Prikljupljeni novac, osim za pokretanje posla i dodatnu edukaciju, namjerava uložiti i u korisnu i  interaktivnu web platformu te u organizaciju određenog broja besplatnih radionica, a krajem svibnja planirati organizirati nacionalni događaj na kojem će sudionike upoznati s employer brandingom.

“Transformirat ću što je više moguće tvrtki u ‘tvrtke iz snove’ koje će privlačiti najbolje talente”,

odlučan je Emanuel.

Pomozimo mu u kreiranju bolje budućnosti za svih! 🙂

 

 

Podijeli

O autoru

Split Tech City

Misija udruge je biti neovisna središnja institucija kroz koju splitska tehnološka zajednica ostvaruje svoje opće interese. Vizija udruge je da tehnološki sektor bude najznačajnija gospodarska aktivnost u Splitu.