Pridruži nam se na drugom Festivalu tehnologije i poduzetništva!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

TRK NA YOUTUBE: Pogledajte sva predavanja s Festivala tehnologije i poduzetništva!

Split Tech City

Split Tech City

09.02.2022.

Prvo izdanje Festivala tehnologije i poduzetništva, koje se u rujnu prošle godine održalo u Ljetnom kinu Bačvice, polučilo je golem uspjeh!

Pet predavanja, tri panel rasprave i puno prilika za networking privuklo je više od 200 ljudi, od srednjoškolaca, preko studenata, sve do etabliranih poduzetnika.

Utvrdimo gradivo!

Bilo da ste propustili biti dijelom ovog velikog događaja ili se samo želite nanovo motivirati, u oba slučaja razveselit će vas informacija da su sva predavanja s Festivala od sada dostupna i na našem YouTube kanalu.

Predavanjima i panel raspravama obuhvatili smo različite teme, pa tako možete saznati je li pokretanje startupa ludost ili hrabrost, kako kroz pokret doći do zdravlja i produktivnosti, kako je građenje lokalne IT zajednice izgledalo u Rijeci, Vinkovcima i Splitu, isplati li se biti poduzetnik, gdje su griješili današnji poduzetnici i kako s trenutne pozicije gledaju na ranije greške, kako pomoću mindfulness meditacije smanjiti stres, kako je izgledao put jednog poduzetnika počevši od njegovih srednjoškolskih dana te kako je i zašto mladić iz Vojvodine došao u Split i izgradio karijeru.

Photo by Bruno Dubravec
Naš YouTube kanal kao riznica inspiracije i znanja

Oduševljene reakcije publike nakon prvog izdanja dale su nam vjetar u leđa da Festival održimo i ove godine, samo s još više jednako kvalitetnog sadržaja. 🙂

Naravno, nije Festival jedini događaj koji organiziramo: ima tu i zanimljivih panel rasprava, meetupa i edukativnih predavanja, čije snimke također možete pogledati na našem YT kanalu.

Pretplatite se i budite u toku sa svim novitetima. 🙂 I pridružite nam se na nekom od sljedećih događaja!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Povezane novosti