Ne propusti četvrti Split Tech City Festival!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Personaliziranim pričama za djecu do uspješnog tehnološkog startupa

Romana Ban

Romana Ban

30.04.2020.

Kroz teme koje često obrađujemo na portalu i goste koje vam predstavljamo na svojim predavanjima, već smo vam mnogo puta dokazali kako se brojne osobe bez formalnog tehnološkog obrazovanja odlično snalaze u svijetu IT-a i poduzetništva.

Svima su im zajedničke odlične ideje i ustrajnost u ostvarivanju istih, uz mnogo (samo)edukacije i izlaženja iz komfort zone.

Spoj kreative i tehnologije

Još jednu takvu priču imat ćete priliku čuti na sljedećem izdanju Women in tech meetup Split.

U srijedu, 6.5.2020., u 18 sati počinje četvrto ‘online’ izdanje našeg druženja posvećenog djevojkama i ženama u tehnološkom sektoru.

Svoju će nam priču i case study kroz predavanje „Od lude ideje do tehnološkog startupa“ prenijeti Andrijana Majstorović, co-founder & CEO Tvornice snova.

Andrijana je spisateljica za djecu, koja danas vodi uspješni brend Tvornica snova. Samo u 2019. uložila je milijun kuna u prodaju i podizanje kvalitete svojih proizvoda.

Brzorastući izdavački startup

A znate li što proizvodi Tvornica snova? Knjige! I to priče za djecu. I to personalizirane priče za djecu!

Tvornica snova je nesvakidašnji brzorastući izdavački startup koji putem inovativne tehnologije čini pripovijedanje nezaboravnim.

Sigurni smo da ste i sami u zadnjih nekoliko godina nekom dragom mališanu poklonili posebnu slikovnicu o dolasku na svijet ili spašavanju abecede!

Poduzetništvom do stvaranja snova

Kronološki ću vam izložiti priču o Tvornici snova – kako je sve započelo, koje prepreke smo preskočili i na koji način, kako smo se razvijali kroz posljednjih 8 godina i kamo mislimo da sve skupa vodi. Bit će to mješavina osobne poduzetničke priče i priče o razvoju tehnologije, a putem ćete dobiti i neke zanimljivosti o ‘e-commerce’-u”, najavljuje Andrijana.

Veselimo se iz prve ruke čuti priču o uspjehu koja povezuje talent za pisanje i vođenje uspješnog tehnološkog startupa.

Budite s nama putem Zoom-a ili Facebook Live-a!

Podijeli


O autoru:

Romana Ban

Voli strastvene i dobronamjerne ljude koji stvaraju promjene za dobrobit cijele zajednice te se nada ostaviti pisani trag o što više njih na Split Tech City portalu.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti