Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Otvoreno online predavanje: Tehnologija budućnosti i “novo normalno” u hotelijerstvu

Split Tech City

Split Tech City

09.12.2020.

Visoka škola Aspira u suradnji sa Špicom organizira online gostujuće predavanje na temu tehnologija budućnosti i “novo normalno” u hotelijerstvu.

Upravo je ugostiteljstvo jedna od industrija najteže pogođenih pandemijom, a nove tehnologije bit će prva linija obrane koja će ugostiteljskom sektoru omogućiti da bude dovoljno fleksibilan da se prilagodi zahtjevnim vremenima.

Što tehnologija može učiniti za poboljšanje udobnosti i sigurnosti kupaca, istovremeno omogućavajući upraviteljima objekata da osiguraju sigurnije, ali ekonomičnije okruženje za svoje poslovanje, saznat ćete poslušate li predavanje zakazano za 15.12. u 13:00 sati.

Predavači će biti Neven Rusković, direktor tvrtke Špica Sustavi d.o.o. s iskustvom dugogodišnje suradnje s regionalnim hotelskim lancima i Ivan Periš, BDM tvrtke Špica Sustavi d.o.o. s tehničkim iskustvom rada na lokalnim i međunarodnim hotelijerskim projektima.

Predavanje je otvoreno za javnost i potpuno besplatno, sve što trebate napraviti je ispuniti prijavnicu.

Vidimo se! 🙂

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Povezane novosti