Pridruži nam se na drugom Festivalu tehnologije i poduzetništva!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Otvorene su prijave za Hack4Split

Split Tech City

Split Tech City

02.04.2021.

Hack4I ove godine Studentski poduzetnički inkubator organizira “Hack4Split 2021″. Riječ je o dvodnevnom natjecanju usmjerenom ka rješavanju društvenih problema te osmišljavanju društvenih inovacija s ciljem pronalaska i provedbe društveno korisnih rješenja za dobrobit i napredak naše lokalne zajednice kroz danih 17 UN-ovih održivih ciljeva.

Ovaj hackathon je, dakle, s jedne strane namijenjen svim organizacijama, pojedincima i projektima koji stvaraju društvenu ili okolišnu vrijednost, a s druge strane, namijenjen je svim IT developerima, dizajnerima, projekt managerima, zabavljačima, kreativcima, piscima, fotografima i pokretačima promjena koji svojim idejama i vještinama mogu doprinijeti svojoj lokalnoj zajednici.

 

Pozvani su svi pojedinci ili timovi koji imaju ideje i rješenja ili ako nemaju ideju također mogu sudjelovati i bit dio tima. Najbolje rangirani timovi dobivaju nagrade!

Natjecanje će se održati 17. i 18. travnja u hibridnom obliku tako da će natjecatelji birati hoće li pristupiti hackathonu preko Microsoft Teams-a ili nam se mogu pridružiti u prostorima SpinIt inkubatora u Splitu. Najbolji će biti nagrađeni vrijednim i zanimljivim nagradama, a glavnog pobjednika čeka i novčana nagrada. Sudionici trebaju ponijeti samo svoja osobna računala, a za sve ostalo pobrinut će se organizatori.

Požurite s prijavom!

Prijave su otvorene i traju sve do 11. travnja., a izvršiti se mogu na linku ili putem web stranice Centra za društveno korisno učenje.

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Povezane novosti