Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Osmislite svoj digitalni poslovni model

Split Tech City

Split Tech City

22.05.2021.

IRI Centar iz Kaštela poziva sve zainteresirane na prijavu za edukacije u području digitalnog poslovanja koje će se održati u okviru 3ANGLE akceleratorskog programa. U dvije sesije sudionici će saznati kako prilagoditi svoje poslovanje digitalnom dobu i kako izraditi pitch poslovne ideje.

Tko se može prijaviti?

Program je namijenjen kreativcima koji žele kreirati digitalni poslovni model i unaprijediti svoje poslovanje. Svi polaznici imat će priliku kroz prezentaciju svojih ideja osigurati mentorstvo i uslugu dizajna korisničkog sučelja.

Prijave se zaprimaju putem Google Forme, a prethodno znanje nije potrebno. Mentor za modul Digitalno poslovanje je Armando Matijević, stručnjak za digitalne e-commerce eko sustave s višegodišnjim iskustvom u podizanju startup tvrtki, serijski poduzetnik i motivacijski govornik.

Zainteresirani se mogu prijaviti na:

– Webinar: Oblikovanje digitalne komunikacijske strategije i oblikovanje poslovnog modela (25.05.2021. u 18.00h)

– Chakula! Event: Kako izraditi Pitch deck vaše poslovne ideje i kako je prezentirati (28.05.2021. u 18.00h, Dvorac Rušinac, Kaštel Lukšić)

Više informacija možete pogledati na linku programa kao i na Facebooku.

Prednost kulturnim i kretivnim industrijama

Broj sudionika je ograničen stoga požurite s prijavom! Prednost imaju tvrtke iz kulturne i kreativne industrije.

3ANGLE akceleratorski program financira se iz INTERREG ADRION CCI4TOURISM projekta te je besplatan za sve korisnike.

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Povezane novosti