OpenCoffee Split: Od programera do CEO-a

Ako tražite nadahnuće za nove poslovne i osobne pobjede, sljedeći OpenCoffee meetup je mjesto za vas. 11.12. OpenCoffee će ugostiti Michaela Andersona iz Kalifornije, serijskog poduzetnika te autora bestselera u području savjetovanja o liderstvu i kreativnosti.

Michael je doživio poprilične uspjehe tijekom svoje karijere, ali da bi izgradio svoj san uložio je mnogo truda i nebrojno sati. Podijelit će s nama svoju priču pod naslovom “From Programmer to CEO: How to become an effective leader in the technology world”.

Ako ste u svijetu tehnologije i želite se razviti u dobrog lidera, ovo predavanje je za vas. Michael će nam reći više o tome kako imati povjerenja u sebe da dosegnete više pozicije, kako stvoriti dobar tim a pritom zadržati njihovo poštovanje i odanost, kako se spojiti s vašim unutarnjim liderom, te kako se osjećati ugodno u liderstvu. Naučit ćete kako strateški planirati svoju karijeru.

Michael će s nama podijeliti svoju priču o putovanju od programera do direktora. Otkrit će nam i liderske tajne zbog kojih ga dovode tvrtke kao što su Microsoft, Uber i SAP.

Njegova priča možda potakne neke od vas na sljedeći korak u karijeri. OpenCoffee će se održati u Plan B od 18 sati. Više informacija možete pogledati ovdje, gdje možete i potvrditi vaš dolazak.

Podijeli

O autoru

Tomislava Saša

Za diplomiranu profesoricu hrvatskoga jezika i komunikologinju, s afinitetom prema tehnologiji, Split Tech City se pokazao kao idealan put. Želim doprinijeti stvaranju boljih prilika u Splitu. Kao izvršna urednica Split Tech Cityja aktivno osluškujem zajednicu. Iskreno vjerujem da i zajednica osluškuje nas.