Nove poslove od sada prvi doznajte od Split Tech Cityja

Tražiš posao u Splitu, a ne znaš gdje ćeš točno tražiti? Ne želiš pregledavati 10 različitih web stranica? Želiš vidjeti samo poslove u IT i tehnološkim tvrtkama? Split Tech City ti sada to omogućuje.

S ciljem boljeg povezivanja zajednice, olakšavanja pronalaska posla našim članovima, ali i olakšavanja pronalaska kadra za tvrtke članove, Split Tech City na svoju web stranicu uvodi novu opciju. Dodajemo sekciju Poslovi, gdje ćemo objavljivati poslove koje nude naši članovi, ali i oni koji to nisu. Za članove Split Tech Cityja objava oglasa za posao potpuno je besplatna. Ako još niste postali članom naše zajednice, vrijeme je da se učlanite!

Sve poslove možete pratiti ovdje.

Sve koji traže posao, pozivamo da prate našu web stranicu kako bi bili u toku sa svim novim poslovima u Splitu i okolici. A naše članove, ali i sve druge tvrtke, pozivamo da nam šalju novootvorene poslove, kako bi informirali zajednicu.

Podijeli

O autoru

Tomislava Saša

Za diplomiranu profesoricu hrvatskoga jezika i komunikologinju, s afinitetom prema tehnologiji, Split Tech City se pokazao kao idealan put. Želim doprinijeti stvaranju boljih prilika u Splitu. Kao izvršna urednica Split Tech Cityja aktivno osluškujem zajednicu. Iskreno vjerujem da i zajednica osluškuje nas.