Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

NetHub Catalyst: Prijavi se na predakceleracijski program za zdravstvene inovatore!

Split Tech City

Split Tech City

19.03.2024.

Zainteresirani ste za razvoj inovacija u zdravstvu i želite razviti svoju ideju koja ima potencijal unaprijediti zdravstvenu skrb, a ne znate odakle krenuti?

NetHub akcelerator u suradnji s EIT Healthom, vodećom europskom zajednicom znanja i inovacija u zdravstvu, ima rješenje za vas – program predakceleracije NetHub Catalyst koji uz specijaliziranu podršku nudi putokaz prema poslovnom uspjehu u healthtechu!

Prepoznavši značajan potencijal za razvoj zdravstvenih inovacija na području Jadranske Hrvatske i temeljem nedostatka sličnih programa koji podržavaju zdravstvene inovatore, prestižna zajednica EIT Health prvi put otvara svoja vrata u Splitu radi poticanja razmjene najboljih praksi, znanja te stvaranja inovacija u zdravstvenom sektoru.

EIT Health: Pokretač inovacija u zdravstvu!

EIT Health najveća je mreža organizacija uključenih u razvoj inovacija u Europi.

Uz potporu Europskog instituta za inovacije i tehnologiju (EIT) i Europske unije, EIT Health okuplja preko 150 partnera, uključujući vodeće europske industrije, sveučilišta, istraživačke centre i pružatelje zdravstvene skrbi (kao što su: Astra Zeneca, Delft University of Technology, EURECAT, European Investment Fund, Israel Innovation Institute, Philips, Siemens Healthineers i brojni drugi dostupni na poveznici).

Njihov je cilj izgradnja inovacijskog ekosustava u zdravstvu koji će poboljšati kvalitetu života i rješavati ključne izazove.

NetHub Catalyst – jedinstvena prilika za razvoj inovacijskih projekata u zdravstvu

NetHub Catalyst predstavlja značajan napredak u odnosu na dosadašnje programe predakceleracije provedene u NetHubu.

Dodanu vrijednost ovom programu donosi specijalizirana obuka koju su, pod vodstvom EIT Healtha, prošli članovi NetHub tima te pristup EIT Health mreži mentora (Mentoring and Coaching Network).

Sudionici programa će imati priliku iskoristiti najmanje 10 mentorskih sesija ove mreže, čime će se osigurati da dobiju personalizirane smjernice i potrebnu ekspertizu za razvoj svojih ideja. 

NetHub Catalyst koncipiran je kao devetomjesečni individualizirani program predakceleracije koji je otvoren za sve, bez obzira na stručnost ili područje rada.

Ovaj prilagođeni pristup omogućuje sudionicima da se povežu s mrežom mentora i trenera koji imaju bogato iskustvo u razvoju inovacija i uspješnih poslovnih poduhvata te usvoje temeljna znanja, tehnike i vještine za razvoj svojih ideja.  

Pozivamo sve osnivače healthtech poduzeća da se prijave već danas u program predakceleracije NetHub Catalyst, a sve što trebate je ispuniti prijavni obrazac na sljedećoj poveznici.

Prijave se zaprimaju do 1. travnja 2024., a odabrani sudionici bit će objavljeni 10. travnja 2024.

Kriteriji za vrednovanje prijava uključuju: relevantnost ideje, jasnoću vizije i ciljeva te interdisciplinarnost i snagu tima.

Iskoristite podršku NetHuba i EIT Healtha kako biste svoju ideju odveli do sljedeće razine!

“Također, pozivamo sve pojedince – mentore, stručnjake iz područja upravljanja startupima, IT-a i umjetne inteligencije, zdravstvene stručnjake ili druge – da nam se pridruže u programu NetHub Catalyst. Bez obzira na to jeste li zainteresirani za mentoriranje ili želite postati dio tima, javite se na adresu contact@nethub.hr, pozivaju iz NetHub-a.

Ovo je vaša prilika da otvorite vrata novim poslovnim prilikama i suradnji s vodećim igračima u području zdravstvenih inovacija unutar Europe te da budete dio promjena i doprinesete transformaciji zdravstvene skrbi! 

Za sve dodatne informacije o programu NetHub Catalyst slobodno kontaktirajte NetHub tim na sljedeću e-mail adresu: contact@nethub.hr

Pripremite se za svoje putovanje prema inovacijama u zdravstvu!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti