Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Neprofitna i neovisna zajednica!

Toni Trivković

Toni Trivković

15.03.2021.

Poštovana zajednico,

predizborno je vrijeme i političari su nas već počeli spominjati…

Split Tech City je neprofitna organizacija koja nema veze ni sa jednom političkom opcijom.

Naša vizija je: Split – grad u kojem se susreću tehnologija i turizam.

Želja nam je povezivati članove tehnološke zajednice i one koji to žele postati. Edukacijama, konferencijama i predavanjima usmjeravati mlade prema visoko plaćenim tehnološkim zanimanjima, za kojima vlada velika potražnja u zemlji i inozemstvu. Stvoriti uvjete za ostanak aktivnom suradnjom akademske zajednice i tvrtki. Poticati razvoj inovativnih tehnoloških projekata koji imaju globalne ambicije i potencijal. Kontinuirano promovirati splitske tehnološke tvrtke i stručnjake u lokalnim i nacionalnim, offline i online medijima.

Sve što radimo je dio naše vizije! Više od desetljeća trčimo maraton osluškivanja potreba zajednice i rada na projektima koji izgrađuju lokalnu tehnološku zajednicu.

To radimo samostalno, financirani primarno od zajednice kroz članarine i sponzorstva, ali i raznih projekata. Trčeći maraton, došli smo daleko! Danas, Split Tech City okuplja 45 tvrtki koje su prepoznale viziju i s kojima, zajedničkim aktivnostima, izgrađujemo grad u kojem se susreću tehnologija i turizam.

Naš maraton rada na boljitku zajednice trajat će i nakon ovih, ali i svih sljedećih izbora. Aktivnosti koje radimo nisu prazna obećanja, već projekti kojima mladima želimo olakšati ulazak u svijet tehnologije i poduzetništva.

Otvoreni smo stoga za dijalog sa svima koji dijele naše vrijednosti, a svojim aktivnostima, kao i do sada, potrudit ćemo se činiti naš grad boljim i kvalitetnijim mjestom za rad i život.

Toni Trivković
predsjednik, volonter

Podijeli


O autoru:

Toni Trivković

Poduzetnik od svoje dvadesete, osnivač AGILO tvrtke. Aktivno doprinosim razvoju splitske tehnološke zajednice od 2008.god. kroz organizaciju OpenCoffee meetup-a te osnivanjem Split Tech City udruge gdje volonterski obnašam ulogu predsjednika.

Povezane novosti