Ne propustite treće izdanje The Art of Feminine Leadership konferencije

Treće izdanje prve konferencije u regiji koja promovira ženske vještine i vodstvaThe Art of Feminine Leadership, održat će se online 25.03. s početkom u 10 sati, a program će otvoriti organizatorica Tanja Džido (vlasnica portala i agencije Shhhefica).

Ove godine iznimno u online izdanju, konferencija spremno odgovara na izazove krize i donosi primjere autentičnih lidera, a cilj je pokazati kako ženske vještine u kriznim vremenina predstavljaju posebnu vrstu snage koja dolazi iz empatije, autentičnosti i prihvaćanja različitosti, a pomaže timskom radu i uspjehu, čak i u izvanrednim okolnostima.s

Na ovaj način sudionike se želi potaknuti na prihvaćanje u razvijanje mekih vještina čije korištenje pomaže pojedincima, timovima, ali i društvu u cjelini.

Budućnost vodstva leži upravo u soft skills kao što su fleksibilnost, transparentnost, pouzdanost, strpljenje, empatija i dugoročno razmišljanje, a dokaz su korporacije i organizacije koje imaju usađene te vještine i postižu uspjeh zbog usklađivanja različitih vrijednosti i energije.

Konferencija dovodi više od 20 govornika koji će kroz 6 sati trajanja programa držati inspirativna predavanja. Neka od zvučnijih imena ovogodišnjeg izdanja su: Jelena Jelušić (Photomath), Anita Šulentić (prokuristica amm global instituta – prvog privatnog instituta kreativne industrije), Ellen Rogin (poznata TEDx govornica, autorica New York Times bestsellera) i brojni druge/i.

“Kako je konferencija online i nema potrebe za putovanjem do Zagreba, ne sumnjam da će biti interesa, a nama je drago da možemo obuhvatiti mlade ambiciozne ljude iz cijele Hrvatske,”

rekla nam je Tanja.

Osvoji kartu!

Sve detalje o konferenciji možete pronaći na službenoj web stranici, a našem Instagram profilu čeka vas nagradna igra u kojoj možete osvojiti kartu za ovaj veliki događaj!

 

Podijeli

O autoru

Split Tech City

Misija udruge je biti neovisna središnja institucija kroz koju splitska tehnološka zajednica ostvaruje svoje opće interese. Vizija udruge je da tehnološki sektor bude najznačajnija gospodarska aktivnost u Splitu.