Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Nava IT je novi član Split Tech City zajednice

Split Tech City

Split Tech City

29.01.2024.

Zadovoljstvo nam je što se na početku ove godine Split Tech City zajednici pridružila još jedna uspješna tvrtka. Riječ je o Nava IT, koju nam je predstavio direktor Igor Nazor.

Nava IT je tvrtka koja se bavi prilagodbom i implementacijom ERP softverskih rješenja. Koriste platformu ERP rješenja ODOO, čiji su službeni partner za Hrvatsku.

Trenutno imaju sedmero zaposlenih, a uredi su im smješteni u Splitu i u Zagrebu.

Pitali smo Igora može li nam nabrojati dosadašnje projekte i suradnje kojima se najviše ponose, a on nam je odgovorio:

“Slijedeći sigurni pristup logikom ‘ako nekoga ne spomenem, uvrijedit će se’, mudro ću ustvrditi da su nam svi naši projekti i klijenti, od najmanjeg do najvećeg, razlog za ponositi se načinom i kvalitetom kojom smo im pristupili.”

Poslovanje u građevini

Ono što ipak pozitivno iskače, priznaje, jest da su samostalno razvili vrlo kompleksan modul za poslovanje u građevini:

“Naš ERP ima ‘ugrađeno’ građevinsko poslovanje, čime smo eliminirali bolne integracije s građevinskim aplikacijama i vidimo to kao naše izrazito postignuće s obzirom na to da je trebalo inkorporirati široko znanje iz područja građevine i softverskih rješenja.”

ERP softversko rješenje ODOO je moderan sustav te je u usporedbi s drugima izuzetno brzo adaptabilan, a baziran je na računalnom jeziku Phyton i bazi Postgres.

Knjigovodstvo u ERP-u

Nadalje, Igor ističe kako se ponose naizgled banalnom činjenicom da se u njihovom ERP-u vodi knjigovodstvo u jednom računovodstvenom servisu.

“Na tržištu postoji mnoštvo softverskih rješenja specijaliziranih za knjigovodstvo kojima objektivno u toj niši ni ne konkuriramo. Praktički, knjigovodstvo u našem ERP sustavu je jedan od support-modula koji čini sustav kompletnim. Činjenica da je neki knjigovodstveni servis odabrao ODOO da u njemu knjigovodstveno vodi svoje klijente je velika stvar i uspjeh jer dokazuje praktičnost i primjenjivost softvera i kvalitetu naše podrške, ponosno objašnjava Igor.

Krajem 2023. odradili su krug zapošljavanja pa trenutno uvode u rad uzbuđene nove zaposlenike, a pozicije koje budu otvarali u budućnosti moći ćeš vidjeti na našem portalu u kategoriji Poslovi.

Dobro došli u Split Tech City zajednicu!

U našu su se zajednicu uključili zbog mogućnosti suradnje s drugim članovima, što potiče razmjenu ideja i potencijalne nove projekte i poslovne prilike. 

“Sudjelovanje u Split Tech City zajednici omogućuje vidljivost i promociju projekata i tvrtke unutar lokalne i globalne tehnološke scene.”

Nava IT, hvala na povjerenju i dobro nam došli! 🙂

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti