Na desetom “Women in tech” naučite o važnosti brendinga!

Rujan mnogima predstavlja svojevrstan novi početak; povratak u radnu rutinu često nagna ljude na planiranje i donošenje odluka kojima bi (još jednom) pokušali unijeti pozitivne navike i promjene u svoj život.

Kupuju se novi rokovnici, počinje rekreativno bavljenje sportom, pohađaju se edukacije za savladavanje različitih vještina…

U tom duhu, i mi smo vam za početak rujna pripremili još jedno edukativno predavanje u sklopu Women in tech meetup Split.

Nadamo se samo da vas entuzijazam za novim znanjima i poznanstvima neće napuštati ni u narednim mjesecima. 🙂

Tko će i o čemu govoriti na sljedećem meetupu?

U goste nam iz Varaždina dolazi gospođa Andreja Rambrot Malenica, suvlasnica brenda Pisalica i portala princeza.hr. Ona će održati predavanje “Važnost brendinga za proboj tvrtke na tržištu”.

Dotaknut ćemo se svih važnih pitanja koja ste si vjerojatno postavili nakon što ste otvorili tvrtku ili kad ste odlučili napraviti re-brending tvrtke, kako biste postigli što veću vidljivost za što manje uloženog novca. Na edukaciji ćemo se, osim osnovnih pojmova, dotaknuti određivanja ciljanih skupina te objasniti koncept izrade vaših ‘buyer persona’, tj. idealnih kupaca”, najavljuje Andreja.

Bit će riječi i o tome kako u jednostavnom i besplatnom alatu kreirati kvalitetne vizuale, a predavačica će vas upoznati i s nekoliko korisnih trikova pomoću kojih ćete izgraditi bolju priču vlastita brenda.

Na kraju edukacije popričat ćemo o važnim javnostima kojima bi se vaš brend trebao obraćati te pokazati jedan akcijski plan, primjer dobre prakse, koji će vam pomoći u stvaranju vaše bolje vidljivosti u javnosti”, objašnjava.

Što je cilj predavanja?

Cilj je upoznati polaznice i polaznike s važnošću kvalitetnog predstavljanja na tržištu, bilo pomoću kreiranih boljih vizuala ili kreativnije ispričane priče.

Kome je edukacija namijenjena?

Edukacija je namijenjena mikro, malim i srednjim poduzetnicima te poduzetnicima početnicima koji nisu sigurni u dovoljnu razrađenost svoje poduzetničke ideje i/ili nemaju ideje kako se predstaviti na postojećem ili novom tržištu. Predavanje je namijenjeno i svima onima koji nisu zadovoljni vidljivošću svog brenda u javnostima.

Kad će se i gdje održati predavanje?

Deseto izdanje našeg druženja održat će se 5.9.2019. s početkom u 19 sati u prostorijama WIP Coworking na Žnjanu (Velebitska 147).

Koliko će meetup trajati?

Nakon predavanja slijedi neformalno druženje, a ukupno trajanje događaja je 90 minuta.

Je li ulaz besplatan?

Naravno, ulaz je besplatan i slobodan za sve zainteresirane, a svoje sudjelovanje možete potvrditi ovdje.

Tko organizira ovo predavanje?

Organizator “Women in tech meetup Split” je Split Tech City, prvo formalno udruženje splitske tehnološke zajednice.

U sklopu ovog meetupa, posvećenog popularizaciji tehnoloških zanimanja među ženskom populacijom, na mjesečnoj se razini u Splitu održavaju predavanja i druženja tematski vezana za ICT zanimanja i digitalne kompetencije.

Meetup se organizira zahvaljujući sponzorstvu američko-hrvatske tvrtke Extension Engine i uz podršku Splitsko-dalmatinske županije u sklopu njihova projekta ICT županija.

Nešto više o predavačici?

Andreja Rambrot Malenica, suvlasnica brenda Pisalica i portala princeza.hr, stručnjakinja je za pisanje sadržaja za digitalne medije, brendiranje te izradu online oglašavačkih strategija i kampanja.

Kroz svoje 10-godišnje iskustvo rada u raznim privatnim i javnim tvrtkama na vodećim marketinškim pozicijama, susretala se s brojnim izazovima mikro, malih i srednjih poduzetnika u okviru predstavljanja tvrtki na tržištu.

Rješenje je ponudila kroz brend Pisalica, kojim pomaže istima u kreiranju i promoviranju njihovih poduzetničkih priča.

Uz navedeno, posvećena je motiviranju i edukacijama žena u pokretanju biznisa. Aktivno objavljuje edukativne članke na webu Pisalica i nekoliko stručnih portala. Osim što educira druge kroz edukacije Virtualnog ženskog poduzetničkog centra i Instituta za management Zagreb, i sama je posvećena kontinuiranoj vlastitoj edukaciji.

Završila je mnogobrojne domaće i strane tečajeve kod poznatih stručnjaka: Hubspotove Content marketing i E-mail marketing certificirane programe, Online Marketing Fundamentals pri eMarketing institutu, Swiss career qualification programme o upravljanju vlastitom karijerom, Training for Trainers u Španjolskoj, dok trenutno izučava široke mogućnosti Neuro-lingvističkog programiranja i utjecaja psihologije na brendiranje.

Također, Andreja Rambrot Malenica je završila Program za voditeljicu regionalnog razvoja te kraće radionice na temu pisanja projekata, monitoringa, evaluacije i strateških planiranja.

U privatno vrijeme posvećena je druženju s dragim joj osobama, amaterskom slikanju i izradi kolaža te putovanjima.

Što još dodati?

Vidimo se! 🙂

Podijeli

O autoru

Romana Ban

Voli strastvene i dobronamjerne ljude koji stvaraju promjene za dobrobit cijele zajednice te se nada ostaviti pisani trag o što više njih kao izvršna urednica portala Split Tech City. Volonterka u duši, suosnivačica Kluba mladih Split, mama.