Pridruži nam se na drugom Festivalu tehnologije i poduzetništva!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

EKSKLUZIVNO: Organiziramo motivacijsku konferenciju za mlade!

Split Tech City

Split Tech City

23.07.2019.

Došlo je vrijeme da vam otkrijemo dugo čuvanu tajnu! Želimo s vama podijeliti ideju koja se u maloj Split Tech City tvornici kovala u zadnje vrijeme. Štoviše, htjeli bismo svoj žar prenijeti i na vas kako biste se i sami uključili u razvijanje našeg projekta.

Naš je cilj, kao što znate, različitim aktivnostima i suradnjama usmjeravati mlade prema visoko plaćenim tehnološkim zanimanjima te stvoriti uvjete za njihov ostanak u Splitu.

Iskustvo nam govori da se motivacija najbolje širi neposrednim prenošenjem iskustava, dijeljenjem lekcija naučenih metodom vlastitih grešaka i ukazivanjem na sve dobro, značajno i smisleno što se može postići ulaganjem u sebe, radom i neodustajanjem.

Odlučili smo zbog toga na jednom mjestu okupiti nekoliko mladih koji su, usprkos svim preprekama na koje su nailazili i unatoč svemu što je njihova okolina vidjela kao nedostatke, uspjeli. Bolje rečeno – koji uspijevaju – jer oni će vam reći da uspjeh nije točka koja se može dotaknuti, već način života koji uključuje viziju, ideje, rad, riskiranje, suradnju, gledanje poteškoća kao savladive izazove, vraćanje zajednici…

Njihove će vas životne i poslovne priče zasigurno potaknuti na razmišljanje. Nadamo se da će u vama i probuditi svijest da je vaša snaga u – vama. Da možete ostati ovdje, raditi posao koji volite i živjeti ispunjavajući život. Da, ako želite, možete stvoriti vlastiti posao i biti uspješni u tome.

S ponosom vam najavljujemo našu motivacijsku konferenciju za mlade, čije će se prvo izdanje održati u studenom ove godine!

Naša je želja da vas u ovu jedinstvenu konferenciju uključimo od samog početka, tako da vas molimo da, ako ste zainteresirani za sudjelovanje u događaju poput ovoga, ispunite našu anketu te nam pomognete da ju učinimo vrhunskom! 🙂

Slobodno nam se javite i ako se želite priključiti organizacijskom timu te na taj način steći vrijedno iskustvo i kontakte.

Vidimo se! 🙂

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Povezane novosti