Ostvari svoju ideju uz Moj Zaba start!

Zagrebačka banka već šestu godinu zaredom organizira natječaj za dodjelu financijskih potpora najboljim poduzetničkim i društveno korisnim idejama i projektima.

Natječaj je pokrenut 2013. godine te je do sada, u okviru pet natječaja, podržao preko 50 projekata iz različitih područja po odabiru stručne komisije i prema odabiru javnosti.

Dobitnici su projekti iz područja tehnoloških inovacija, zelenog i društvenog poduzetništva, kreativne industrije, kulture, znanosti, razvoja djece i mladih te izrade aplikacija i informatičkih rješenja.

Ove se godine “Moj Zaba Start” realizira kroz tri natječaja: Poduzetništvo, Kultura i znanost, Društvo.

Natječaj “Poduzetništvo” financijski podupire najbolje projekte koji uključuju primjenu novih tehnologija, razvoj novih proizvoda i usluga te inovacija, dok natječaj “Kultura i znanost” podupire najbolje projektne prijedloge koji uključuju nezavisnu kulturnu scenu te primjenu novih medija i tehnologija u kulturi i umjetnosti. Natječaj “Društvo”, pak, financijski podupire projekte koji uključuju unapređenje svakodnevnog života u zajednici kroz podršku djeci, mladima, osobama s invaliditetom, starim osobama i potrebitima.

Na sva se tri natječaja mogu prijaviti fizičke osobe, poduzetnici, profitne i neprofitne organizacije, a ukupni fond potpora za svaki pojedini natječaj je 330 000 kn, od čega iznos od 120 000 kn osvaja pobjednička ideja iz svake kategorije.

Rok za prijave, koje se obavljaju isključivo elektronskim putem na stranicama Zagrebačke banke, je 10. srpnja 2019. u 12 sati.

Finalisti će biti objavljeni 20. rujna, a objava dobitnika slijedi 29. listopada 2019.

Detaljne upute i savjete za što kvalitetniju prijavu svoje ideje možete pronaći na službenoj stranici natječaja “Moj Zaba start”!

Podijeli

O autoru

Startup.hr

Misija udruge je biti neovisna središnja institucija kroz koju splitska tehnološka zajednica ostvaruje svoje opće interese. Vizija udruge je da tehnološki sektor bude najznačajnija gospodarska aktivnost u Splitu.