Mobile Monday Meetup dovodi Joea Masilottija iz BeerMenus

U ponedjeljak, 12. ožujka, od 18 sati, na rasporedu je 44. Mobile Monday Meetup. U goste nam dolazi Joe Masilotti, glavni developer u BeerMenus, a meetup će se održati na FESB-u.

BeerMenus je tvrtka koja pruža softversku platformu za ljubitelje piva, te dobavljače piva. Joe Masilotti trenutno radi kao digitalni nomad i u posjetu je Splitu. Govorit će nam o tehnologijama koje stoje iza BeerMenus web i mobilnih aplikacija.

Organizatori Mobile Monday Meetupa osigurat će nam pivo, i koristit ćemo Beer Menus aplikaciju za ocjenjivanje dok slušamo Joea:
https://www.beermenus.com/
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.beermenus.beermenus
https://itunes.apple.com/app/apple-store/id917882057

Agenda:
18:00 — 18:15 Okupljanje
18:15 — 19:15 Prezentacija
19:15 — Rasprava

Predavanje će se održati u Predinkubacijskom IT centru Splitsko-dalmatinske županije na FESB-u (PICS@FESB). Kao i obično, nakon predavanja, druženje i networking se nastavlja u obližnjem kafiću. Svoj dolazak možete potvrditi na službenoj stranici Mobile Monday Meetupa.

 

Podijeli

O autoru

Tomislava Saša

Za diplomiranu profesoricu hrvatskoga jezika i komunikologinju, s afinitetom prema tehnologiji, Split Tech City se pokazao kao idealan put. Želim doprinijeti stvaranju boljih prilika u Splitu. Kao izvršna urednica Split Tech Cityja aktivno osluškujem zajednicu. Iskreno vjerujem da i zajednica osluškuje nas.