Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Komunikacijska izvrsnoST: Pogledaj program i prijavi se na treću mini PR konferenciju!

Split Tech City

Split Tech City

16.04.2024.

Split Tech City i Vrh komunikacije organiziraju treće izdanje mini PR konferencije Komunikacijska izvrsnoST. 

Ova besplatna konferencija održat će se 25.4. (četvrtak) od 17 do 20 sati u AC Hotel by Mariott Split (Domovinskog rata 61A).

Sudjelovanje je besplatno, no broj mjesta je ograničen i prijave su obvezne putem ovog obrasca.

Ovog smo se puta odlučili za malo drukčiji format, tako da nas čekaju panel rasprava, kratke prezentacije, intervju 1 na 1 i Q&A sekcija. Evo detalja!

Panel: Organizacija događaja od A do Ž

Komunikacija je važan faktor u svakom poslu. Kvalitetna komunikacija neizostavna je u organiziranju javnih događaja – od interne među članovima tima do one s ciljanom publikom i s medijima, komunikacija uvelike određuje uspjeh samog eventa.

S druge strane, na ugled i privlačnost svakoga grada itekako utječe (ne)razvijena ponuda različitih događaja.

Kako uopće izgleda proces organiziranja događaja poput tehnoloških konferencija i glazbenih festivala, saznat ćemo od panelista iskusnih u tom području.

Gdje je Split kad su u pitanju eventi? Koliko nedostatak infrastrukture utječe na gradsku scenu događaja? Imamo li potencijala za kongresni turizam? Na koji se način oglašavaju eventi i ima li tu mjesta napretku?

O svemu ćemo tome razgovarati na panelu koji će moderirati Pinija Poljaković (Art Media), a na kojem će njeni sugovornici biti:

Danijell Nikolla – poduzetnik i organizator festivala San Sustipanske Noći,

Luka Šipić – komunikacijski stručnjak i vlasnik agencije Vrh komunikacije,

Romana Ban – kreatorica sadržaja i organizatorica događaja u Split Tech Cityju.

Mini Event Pitch

Naša mini PR konferencija izvrsna je prilika za – PR!

Dat ćemo priliku organizatorima odličnih splitskih događaja da se ukratko predstave publici i pozovu sve prisutne na sljedeća izdanja svojih evenata.

Predstavit će se Digitalna Dalmacija, Tinel Meetup, BlockSplit i udruga DUMP.

1 na 1: Komunikacija kao ključni zagovarački alat

U 1 na 1 razgovoru, Luka Šipić (Vrh komunikacije) intervjuirat će Andreu Čović Vidović, v. d. voditeljicu Predstavništva i voditeljicu medija za Europsku komisiju u Hrvatskoj.

Andrea ima više od 15 godina profesionalnog iskustva u europskim poslovima, diplomaciji, komunikacijama, menadžmentu i mentorstvu. Članica je Upravnog odbora Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) i bila je programska direktorica godišnje KOMferencije HUOJ-a održane u Splitu 2023.

Lažne vijesti, medijsko provjeravanje činjenica i korištenje različitih komunikacijskih tehnika u političkim kampanjama samo su neke od tema o kojima će Andrea i Luka razgovarati.

Q&A

Sam kraj mini PR konferencije bit će rezerviran za sesiju pitanja koja će publika moći postavljati svim sudionicima – Andrei Čović Vidović, Luki Šipiću, Danijellu Nikolli, Romani Ban i Piniji Poljaković.

Od organizacije događaja preko odnosa s javnošću do rada u diplomaciji – o svemu ćemo proćakulati!

Naravno, predviđene su i pauze uz kavu i networking, a veselimo se i promatranju zalaska iz najviše zgrade u Hrvatskoj! 🙂

Broj mjesta je ograničen pa uhvati svoje što prije – prijavi se za besplatno sudjelovanje i vidimo se 25.4.!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti