Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Meke vještine kao ključan faktor poslovnog uspjeha

Marija Periš

Marija Periš

21.01.2021.

Ana Labaš

Sljedećeg četvrtka, 28.01. 2021., organiziramo naš prvi ovogodišnji live u Instagram formatu u kojem ćemo ugostiti Anu Labaš. Live je na rasporedu od 17 sati, a s Anom ćemo razgovarati o razvoju mekih vještina (tzv. soft skills) te razlozima zbog kojeg su upravo meke vještine ključne u poslovnom svijetu.

Ana Labaš

O Ani

Ana je paralelno završila dva fakulteta – govorništvo i španjolski jezik te turizam, a uz to se okušala i u poslovnom svijetu. U velikim svjetskim korporacijama radila je na poziciji prodaje, gdje je pohađala razne soft skills treninge iz područja komunikacije i produktivnosti.

Na svom blogu Yellow o’clock i istoimenom Instagram profilu Ana dijeli savjete, alate i ideje koji su joj pomogli na njezinom putu.

„Pomažem malim poduzetnicima, freelancerima i početnicima na tržištu rada unaprijediti komunikacijske vještine, efikasno upravljati vremenom i motivirati ih na ostvarenju željenih ciljeva.“

Neke od teme o kojima ćemo s Anom razgovarati su:
  • tipovi mekih vještina
  • komunikacijske vještine
  • kako potaknuti kreativnost
  • kako učinkovito upravljati vremenom
  • savjeti kako poboljšati i raditi na mekim vještinama

Veselimo se čuti Anine savjete i što je još važnije – primijeniti ih! 🙂

Slobodno pripremite svoja pitanja jer ćemo na kraju razgovora ostaviti dovoljno vremena kako bi Ana stigla odgovoriti na njih.

Zaokružite u kalendaru 28.01. i vidimo se na službenom Instagram profilu Split Tech City! 🙂

Podijeli

Povezane novosti