Meetupi i radionice u travnju

Meetupi su ona jedna stvar kroz koju se zajednica povezuje i zato se radujemo kad god se održava stari ili pokreće novi meetup. Možete poslušati dobro predavanje, naučiti nešto novo, podružiti se, razmijeniti iskustva i ideje, upoznati nove ljude. Zato donosimo pregled trenutno zakazanih meetupa u travnju.

Zanima vas kako izoštriti marketing vaše tvrtke ili kako uspješno postaviti ciljeve u ljudskim resursima? Odgovore na oba pitanja možete dobiti već ovaj tjedan. Na rasporedu su dva meetupa, SplitBiz meetup i Human Resources meetup.

SplitBiz Meetup odvest će nas u svijet marketinga već danas, 4. travnja, u Amosfera Coworking prostoru, od 19 sati. Ako ne znate kako bi uopće ocijenili vašu marketing strategiju, te je li vaša tvrtka uopće sposobna prodati proizvod ili uslugu učinkovito, misteriozni gost iz SAD-a odgovorit će na vaša pitanja. On je osnivač i kreativni direktor jedne od prvih oglašivačkih agencija u SAD-u specijalizirane za marketing neprofitnih organizacija, profesor na sveučilištu, te direktor uspješne medijske tvrtke ovdje u Hrvatskoj, gdje trenutno živi.

Human Resources Meetup održat će se u četvrtak, 5. travnja, u prostorijama Adriatic.hr, od 19:30 sati. Meri Đula Ercegović održat će predavanje na temu “Postavljanje ciljeva”. HR-ovci, ali i svi ostali zainteresirani za HR teme odnedavno su dobili svoj meetup, kojem želimo puno uspjeha.

Nakon uspješnog svladavanja marketinga i postavljanja ciljeva u ljudskim resursima, čekaju nas još neke zanimljive radionice i meetupi.

Od 10. do 12. travnja Split će posjetiti Wix ambasador, o čemu smo već pisali. Cijeli članak možete pročitati ovdje. Pete Griffin pričat će o novim Wix obilježjima koja mogu standardnog korisnika pretvoriti u profesionalnog dizajnera. Dođite i saznajte kako vrlo lako možete napraviti svoju prvu web stranicu.

111. Open Coffee na rasporedu je u petak, 13. travnja. Ne brinite što je petak 13., samo dođite u Wip Coworking na Žnjanu od 18 sati.

Tinel Meetup ovoga puta ima malo drugačiju, ali jako aktualnu temu. Tema 11. Tinela, koji je zakazan za 20. travnja, je GDPR. Gost Igor Pavleković pričat će o ovoj regulativi općenito, ali i kako ju je Microsoft, gdje Igor radi, implementirao. Rok za prilagodbu GDPR direktivi se bliži, a Tinel se pobrinuo da saznate odgovore na još neka preostala pitanja koja vas muče.

Unite&Lead Meetup će 20. travnja u WiP Coworking prostoru ugostiti poznatog poduzetnika i investitora Baybarsa Altuntaşa. Napisao je nekoliko knjiga, a tema predavanja bit će upravo jedna njegova knjiga “Off the Bus, Into a BMW”, priča o njegovom životu i uspjehu u poslovnom svijetu.

Pratite Split Tech City kalendar i budite u toku sa svim relevantnim događanjima u Splitu. Već održana predavanja na meetupima možete pogledati na našem YouTube kanalu.

 

 

Podijeli

O autoru

Tomislava Saša

Za diplomiranu profesoricu hrvatskoga jezika i komunikologinju, s afinitetom prema tehnologiji, Split Tech City se pokazao kao idealan put. Želim doprinijeti stvaranju boljih prilika u Splitu. Kao izvršna urednica Split Tech Cityja aktivno osluškujem zajednicu. Iskreno vjerujem da i zajednica osluškuje nas.