Ne propusti četvrti Split Tech City Festival!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Littlecode i generic.de sklopili strateško partnerstvo. Čestitamo!

Split Tech City

Split Tech City

23.05.2023.

Littlecode, tvrtka specijalizirana za razvoj custom softverskih rješenja s fokusom na Microsoft tehnologije, i njemački generic.de, IT pružatelj usluga specijaliziran za savjetovanje i razvoj digitalnih proizvoda, ulaze u strateško partnerstvo s ciljem većeg rasta i bolje pozicije na tržištu

Suradnja između dvije tvrtka traje već preko pet godina, tijekom kojih su zajednički uspješno isporučili više velikih enterprise projekata. Obje tvrtke dijele istu filozofiju vezano uz programiranje, utemeljenu na clean code konceptu i procesu agilnog razvoja softvera.

Partnerstvo će u značajnoj mjeri omogućiti tvrtkama da iskoriste međusobno znanje i iskustvo kako bi u budućnosti postale konkurentnije, pouzdanije i jače.

„Ovo partnerstvo označava značajnu prekretnicu na našem putu da svojim klijentima pružimo najbolja softverska rješenja. Kombinirajući našu stručnost i resurse, cilj nam je isporučiti još veću vrijednost klijentima i transformirati način na koji tvrtke posluju u IT sektoru.”

– Nikola Perić, CEO/direktor littlecode

S ovim partnerstvom littlecode i generic.de imaju u cilju svladati tržišne izazove i stvoriti veću otpornost u stalno promjenjivoj IT industriji. Uz to, suradnja omogućuje daljnji rast i zajedničko promicanje tehnološke izvrsnosti na projektima.

Kroz razmjenu znanja i intenzivnu suradnju u razvoju novih softverskih proizvoda i usluga, tvrtke će ojačati svoju poziciju na tržištu i pružati još bolju uslugu klijentima.

Osim navedenih pozitivnih utjecaja, od ove suradnje očekuje se i značajna korist za njihove zaposlenike.

Reputacija i popularnost obiju tvrtki, kao i benefiti koje nude svojim zaposlenicima, već je privukla mnoge odlične djelatnike, no u budućnosti se očekuju još atraktivniji i izazovniji projekti, za koje će biti potreban i značajan rast zaposlenika.

Rad na još većim projektima i izgradnja bolje organizacijske strukture mali su dio ovog partnerstva. Osim što dijele isto razmišljanje o clean code-u i isti stackzajednički interesi olakšavaju kulturno uklapanje, a to je osnova svakog uspješnog partnerstva! 

“Partnerstvo sa littlecode agencijom doprinosi našoj misiji i viziji. Ovo je partnerstvo u kojem obje tvrtke profitiraju u razmjeni znanja i iskustva.” 

– Michael Puder, CEO/direktor generic.de AG

Ova suradnja, dakle, omogućuje spajanje najboljeg iz oba svijeta, kombinirajući sve vještine kako bi svojim klijentima pružili iznimnu vrijednost.

Littlecode i generic.de ne kriju uzbuđenje zbog potencijalnih mogućnosti i ostvarenja zajedničkih ciljeva, a mi im od srca čestitamo i želimo puno zajedničkih uspjeha! 

O Little Code d.o.o.

Littlecode je hrvatska tvrtka za razvoj softvera sa sjedištem s uredima u Splitu i Zagrebu. Littlecode nudi sveobuhvatne usluge i inovativna digitalna rješenja za multinacionalne tvrtke s područja Njemačke, Austrije, SAD-a, UK-a i Francuske, koristeći tehnologije kao što su .NET, Azure, Angular, React i Xamarin

O generic.de software technology AG

generic.de je IT tvrtka za softver usluge te im je sjedište u Karlsruheu, u Njemačkoj. Tvrtka već gotovo 25 godina podržava svoje klijente u osmišljavanju, UX dizajnu, razvoju i radu pojedinačnih softverskih rješenja temeljenih na Microsoft .NET-u. Uz potražnju za održivim i dugoročno proširivim rješenjima, generic.de AG je jedna od prvih tvrtki u Njemačkoj koja koristi razvoj clean code-a u cijeloj tvrtki.

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti