LinkedIn radionica za Gen Z & Young Millennialse

LinkedIn u Hrvatskoj postaje sve popularnija i raširenija društvena mreža koja nije namijenjena isključivo “poslovnjacima”, već je trebaju naučiti pravilno koristiti svi – od studenata, preko freelancera pa do osoba koje aktivno traže posao.

Nadalje, iz “online životopisa” prerastao je u mrežu za komuniciranje, networking i pronalazak posla gdje brojne firme imaju zaposlene svoje headhuntere koji skautaju potencijalne zaposlenike.

Osim dobro ispunjenog profila potrebna je i određena aktivnost na toj društvenoj mreži no s posebno biranim sadržajem. Kako bi saznali kakav je to sadržaj odlučili smo organizirati LinkedIn radionicu koja je na rasporedu u srijedu, 10.03. u 18:00h, a vodit će je Maja Krištafor.

Radionica je namijenjena svima koji žele unaprijediti svoj profil te se brendirati, a po njenom završetku svi sudionici će dobiti certifikat te PDF dokument “Što nakon radionice?”

Trajanje je 90minuta, a radionica će biti podijeljenja u tri dijela:

  • Kako izgraditi profil,
  • Kako biti aktivan – koga pratiti, s kim se povezati, što objavljivati i kojim tone of voice
  • Kako pronaći posao – na koji način se povezati s važnim ljudima iz vaše branše
O Maji

Maja Krištafor je novinarka zaposlena u medijskoj kući i freelancerica koja malim biznisima pomaže osmisliti komunikaciju za društvene mreže te odnose s javnošću. LinkedIn radionice počea je držati 2018. godine kada je prednosti te društvene mreže željela pokazati studentima koji su izlazili na tržište rada.

Popularnost LinkedIna u Hrvatskoj raste i pravo je vrijeme da u njegov vlak uskoče svi koji se žele brendirati s posebnim naglaskom na mlađe milenialse i generaciju Z. Tržište rada je nakon pandemije koronavirusa prema njima postalo još nemilosrdnije, stoga moć LinkedIna trebaju iskoristiti kako bi zapeli za oko poslodavcima.

Osim toga, Maja je za vrijeme prvog lockdowna pokrenula i podcast SRIJEDAMA s Majom K. čija će druga sezona startati uskoro.

Broj sudionika je ograničen!

S obzirom da je broj polaznika ograničen, sugeriramo da požurite s prijavom i otkrijete čari LinkedIna.

Vidimo se! 🙂

 

Podijeli

O autoru

Split Tech City

Misija udruge je biti neovisna središnja institucija kroz koju splitska tehnološka zajednica ostvaruje svoje opće interese. Vizija udruge je da tehnološki sektor bude najznačajnija gospodarska aktivnost u Splitu.