Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Kriptovalute za investitore

Tomislava Saša

Tomislava Saša

16.01.2018.

kriptovalute

Predavanje na temu “Uvod u kriptovalute za investitore” održat će se u četvrtak, 18. siječnja. Mjesto radnje hotel Park, vrijeme radnje u 18 sati.

Dođite i upoznajte se sa svijetom blockchaina i kriptovaluta.

Kriptovalute su u kratkom vremenu postale jedna od spominjanijih tema u medijima i društvu. No malo ljudi zna što je prethodilo ovoj kriptomaniji. Kako i zašto su kriptovalute nastale, kako funkcioniraju i zašto su toliko zanimljive? Na ova pitanja odgovorit će predavač Tomislav Mamić, osnivač Blockchain Huba Split.

Blockchain Hub Split je neformalna organizacija koja od travnja 2017. godine organizira događaje poput radionica, edukacija i druženja na temu kriptovaluta i blockchain tehnologije.

Predavanje je namijenjeno početnicima i svima koji žele dobiti osnovni uvid u najbitnije elemente ove teme. Održava se u sklopu ciklusa redovitih mjesečnih predavanja koje organizira Rotary klub Split, a ulaz je slobodan.

Predavač Tomislav Mamić ima 28 godina, živi i radi u Splitu. Magistar je ekonomije koji se specijalizirao za strateško upravljanje organizacijama, a kriptovalute i blockchain tehnologiju koja ih omogućava intenzivno proučava posljednjih godinu dana.

Podijeli


O autoru:

Tomislava Saša

Za diplomiranu profesoricu hrvatskoga jezika i komunikologinju, s afinitetom prema tehnologiji, Split Tech City se pokazao kao idealan put. Želim doprinijeti stvaranju boljih prilika u Splitu. Kao izvršna urednica Split Tech Cityja aktivno osluškujem zajednicu. Iskreno vjerujem da i zajednica osluškuje nas.

Povezane novosti