Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Informirajte se o kriptovalutama u poslovanju!

Split Tech City

Split Tech City

29.07.2020.

Sve one koji razmišljaju o uvođenju kriptovaluta u svoje poslovanje, zasigurno će zainteresirati događaj koji se ubrzo organizira u Splitu.

Naime, 30. 7. 2020. (četvrtak) u Hotelu Split (Podstrana) održat će se besplatni stručni skup, prezentacija i upoznavanje s tehnologijama i mogućnostima kriptovaluta.

Kriptovalute sve prihvaćenije u Hrvatskoj

Organizator ovog događaja je Electrocoin d.o.o., već sedmu godinu operater najveće hrvatske kriptovalutne mjenjačnice – bitcoin-mjenjacnica.hr.

Od kraja 2018. nudimo i usluge primanja plaćanja kriptovalutama. Deseci trgovaca u Hrvatskoj preko nas primaju uplate u 5 kriptovaluta, ali tako da im na bankovni račun sjedaju kune. Usluga koju nudimo je bez naknade za otvaranje računa, bez mjesečne naknade i bez transakcijske naknade za trgovca”, pojašnjavaju iz Electrocoina.

Želite uvesti kriptovalute u svoje poslovanje?

Cilj im je, kako kažu, svakoj zainteresiranoj tvrtki omogućiti da na bezbolan i besplatan način prima plaćanje u kriptovalutama.

Upravo zbog toga ovog četvrtka organiziraju Dan otvorenih vrata, kojem je cilj omogućiti splitskim poduzetnicima da dođu i iz prve se ruke uvjere koliko je jednostavno integrirati kriptovalute u svakodnevno poslovanje te se time otvoriti novom segmentu korisnika i napraviti ozbiljan korak prema digitalizaciji našeg društva.

Informirajte se pa odlučite!

Dan otvorenih vrata odvijat će se 30.7. (četvrtak) od 10 do 16 sati; možete svratiti i pitati sve što vas zanima bilo kad u tom periodu.

Sve više hrvatskih kompanija i organizacija prihvaća kriptovalute. Saznajte zašto! Steknite nove klijente, iskusite nove mogućnosti i upoznajte svijet praktične primjene kriptovaluta u svom svakodnevnom poslovanju”, poziva specijalizirani Electrocoin tim.

Svoje sudjelovanje možete potvrditi na info@paycek.io.

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Povezane novosti