Kreću prijave za Green-Tech Hackathon

Britansko veleposlanstvo u Zagrebu organizira online hackathon na temu zelene industrije, a prijaviti se mogu svi zainteresirani pojedinci i timovi, neovisno o svom iskustvu sa zelenim temama.

Hackathon će se održati 13&14.02.2021. preko Zoom platforme, što znači da će svi natjecatelji imati 24 sata za razvoj ideje formulirane kao odgovor na zeleni izazov, a onu najbolju žiri će nagraditi sa 50 000 kn! Tokom trajanja hackathona imat ćete punu podršku mentora i stručnjaka koji će vam pomoći ideje razviti u izvediv projekt.

Za početak, sve što trebate napraviti je popuniti prijavnicu i ne brinite ako nemate tim – organizatori će ga pronaći za vas. Požurite s prijavom jer je broj mjesta ograničen, a rezultate selekcije očekujte 1.2.

Javite se sa svojim zelenim, ekološkim, organskim, pametnim, tehnološki naprednim idejama i projektima i pobjedite u hackathonu koji će vas povezati sa startup scenom i investitorima u Velikoj Britaniji!

Zajedno kreirajmo održivu budućnost! 🙂

 

Podijeli

O autoru

Split Tech City

Misija udruge je biti neovisna središnja institucija kroz koju splitska tehnološka zajednica ostvaruje svoje opće interese. Vizija udruge je da tehnološki sektor bude najznačajnija gospodarska aktivnost u Splitu.