Koja događanja u veljači ne smijete propustiti?

Ove godine veljača je duga, a takav je i popis zanimljivih događanja koja nas čekaju! 😀 Krenimo redom:

Marketing meetup Split
5.2.2020. u 18.00
Back bar Plan B, Ulica Slobode 16A, Split

Splitski zaljubljenici u marketing okupljaju se već 34. put;  SEO i organski rezultati bit će u središtu njihove pažnje ove veljače. Kroz stvarne će primjere prikazati kako dugoročna SEO strategija osigurava kontinuirano poboljšanje poslovnih rezultata i organskih pozicija u internetskim pretraživačima. Svoj dolazak možete potvrditi ovdje.

Unreal Engine Meetup
5.2.2020. u 19.00
PICS@FESB, Ruđera Boškovića 32, Split

I ove će se godine održavati dvije “Unreal Engine 4” radionice mjesečno, tj. svake parne srijede u mjesecu s početkom u 17 h. Uz radionice, jednom će se mjesečno organizirati i neformalno okupljanje za sve koje zanima tehnologija, ali ne i radionice, i to svake prve srijede u mjesecu s početkom u 19 h. Dakle, prvi je meetup na rasporedu 5.2. s početkom u 19 h. Ulaz je slobodan, a dolazak možete potvrditi ovdje.

Community focused days
5.-6.2.2020. od 11.00-15.00
PICS@FESB, Ruđera Boškovića 32, Split

U sklopu AYEN projekta CEDRA Split organizira “Community focused days”, otvoren za polaznike, mentore i suradnike na projektu, ali i cijelu zainteresiranu širu javnost.

Prvi dan je rezerviran za predstavljanje projekta i za panel raspravu „Od ideje do proizvoda“, na kojoj će se razgovarati o svim izazovima s kojima se mladi susreću prilikom ulaska u svijet poduzetništva.

Drugog dana polaznici će se detaljnije upoznati s pojedinačnim skupinama inkubacije koje su razvijene unutar AYEN programa, upoznati njihove posebnosti te će u suradnji i dogovoru s mentorima odabrati skupinu kojoj će se priključiti. Događaj će također služiti da se mentori upoznaju s polaznicima i njihovim poslovnim idejama, ali i umrežavanju među dionicima.

Sudjelovanje na ovom događaju je besplatno i otvoreno za sve zainteresirane, a prijava je obvezna ovdje.

ProductTank Split
6.2.2020. U 18.00
WIP coworking, Velebitska 147, Split

Gost sljedećeg izdanja ovog meetupa bit će Andrija Gugić, Product manager iz Includea, koji će govoriti o tome kako ideje pretvoriti u uspješne proizvode te što očekivati ​​i izbjegavati tijekom planiranja strategije izlaska na tržište. Više detalja i prijavnica dostupni su ovdje.

Radionica “SEO optimizacija”
7.2.2020. u 18.00
Ekonomski fakultet, Cvite Fiskovića 5, Split (dvorana 13)

Klub mladih Split organizira besplatnu radionicu o SEO optimizaciji za sve zainteresirane mlade. Predavač Tomislav Zović iz agencije Klikeri odgovorit će na pitanja poput: Kako rade tražilice i kako funkcionira Google, kako optimizirati sadržaj web stranice, mogu li se i fotografije optimizirati, na koji način web stranicu prilagoditi mobitelu i kako promovirati web stranicu.

Broj mjesta je ograničen te je prijava obvezna putem ove prijavnice.

AWS user group Split
10.2.2020. u 19.00
WIP coworking, Velebitska 147, Split

Cilj ove grupe je da se na jednom mjestu okupe software developeri s područja Splita koje zanima razvoj aplikacija za AWS cloud platformu. Svi su dobrodošli, bez obzira na znanje i iskustvo. Tema grupe je širenje znanja o AWS platformi, razvoju za cloud, principima cloud arhitekture, dizajnu visoko dostupnih skalabilnih aplikacija, serverless aplikacijama i svemu ostalom na tom tragu.

Na prvom meetupu nakon duge pauze imat ćete priliku poslušati Darka Meszarosa, Senior Developer Advocatea iz AWS-a u Berlinu. Nakon završenog AWS re:Invent 2019 eventa u Las Vegasu prije nekoliko mjeseci, Darko će ispričati o novim servisima i funkcionalnostima koje je AWS predstavio u sklopu tog događaja. Svoj dolazak možete potvrditi ovdje.

ML/AI
14.2.2020. U 18.00
PICS@FESB, Ruđera Boškovića 32, Split

Više informacija uskoro će biti dostupno ovdje.

Tinel meetup
20.2.2020. u 18.00
Locastic, Lovački put 7, Split

Sljedeći će Tinel biti namijenjen svim PHP, Symfony i/li API entuzijastima u Splitu koji žele čuti korisne savjete i metode za API testiranje temeljene na pravim PHP Unit i Postman primjerima. Predavačica je Paula Čučuk iz Locastica, a više detalja možete pronaći ovdje.

Python Meetup Split
21.2.2020. u 18.00
SeekandHit, Put Brodarice 6, Split

Na sljedećem Pythonu gost je Stanislav Komanec, VP engeeniring iz Kiwi.com, s temom “Our Journey to Automated Infrastructure”. Stanislav u Kiwi.com vodi platform tim zadužen za povezivanje poslovne logike aplikacije, third party providera alata i hardwarea. Svoj dolazak potvrdite ovdje.

Open Coffee Split
21.2.2020. U 18.00
Tap B, Dinka Šimunovića 14a, Split

Na sljedećem izdanju Open Coffeea svoja će nam poslovna iskustva, izazove i uspjehe prenijeti poduzetnik i marketinški stručnjak Andrei Zinkevich. Više detalja i prijavnicu potražite ovdje.

Atlassian User Group
27.2. u 18.00
PICS@FESB, Ruđera Boškovića 32, Split

Više detalja o 8. Atlassian Community Eventu moći ćete pronaći ovdje.

Predavanje “Sve što trebate znati o poslu i PR-u”
26.2. u 18.00
Ekonomski fakultet, Cvite Fiskovića 5, Split (dvorana 4)

U sklopu projekta Personal brand makeover, Klub mladih Split organizira besplatno predavanje Krešimira Macana, poznatog PR stručnjaka, koji će mladima otkriti “sve što trebate znati o poslu i PR-u, a stane u 60 minuta“. Ulaz je besplatan, ali broj mjesta je ograničen pa su prijave obvezne ovdje.

Ako znate za još neki događaj koji nismo uvrstili na popis, slobodno nam dojavite! 🙂

Podijeli

O autoru

Romana Ban

Po struci magistra edukacije povijesti i talijanskog jezika, suosnivačica i dopredsjednica Kluba mladih Split. Voli strastvene i dobronamjerne ljude koji stvaraju promjene za dobrobit cijele zajednice te se nada ostaviti pisani trag o što više njih kao izvršna urednica portala Split Tech City.