Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

TINEL #47: Debbie Levitt

Pretposljednji Tinel ove sezone rezerviran je za sve koji se…


Locastic
Lovački put 7

Prijavi se

Podijeli s prijateljima

Pretposljednji Tinel ove sezone rezerviran je za sve koji se bave dizajnom i korisničkim iskustvom u digitalnom svijetu. Kako biste naučeno znali primjeniti u praksi, osim klasičnog predavanja, ovaj će meetup biti popraćen i radionicom dan nakon.

U zadnje se vrijeme sve više govori i o demokratizaciji UX istraživanja, što će ujedno biti i glavna tema ovog događaja. Konzultantica za CX i UX usmjerena na strategiju, istraživanje, obuku i dizajn orijentiran na čovjeka/korisnika – Debbie Levitt, održat će besplatno predavanje na temu: “Don’t Democratize UX Research – And Governance For Those Doing It”. Jer ako nju pitate za mišljenje o demokratizaciji UX istraživanja, dobit ćete jedno veliko NE.

O tome će se raspravljati 31. svibnja u prostorijama tvrtke Locastic na adresi Lovački put 7 u Splitu. Debbie će svima prisutnima iznijeti svoje argumente zašto je protiv demokratizacije, ali,za sve one koji razmišljaju suprotno, pripremila je model upravljanja.

Napomena: Predavanje će se održati na engleskom jeziku.

Raspored predavanja:

18:30 – 19:00 Okupljanje (@Locastic – Lovački put 7, Split)

19:05 – 19:10 Uvod i predstavljanje predavača

19:10 – 20:00 Debbie Levitt: “Don’t Democratize UX Research – And Governance For Those Doing It”

20:00 – Q&A + BBB Networking (by Bokamorra, Barba, Biberon)

Predavanje je besplatno, ali je potrebno rezervirati mjesto. To možete napraviti ovdje.

Tinel

Tinel je nova struja na splitskoj IT sceni koja okuplja renomirane svjetske predavače, kao besplatan način edukacije za sve posjetitelje.

Događaj se odvija jednom mjesečno, a u dosadašnjih nekoliko iteracija se pričalo o raznolikim temama kao što su Open Source, dizajn, optimizacija web stranica, poslovne strategije, User Experience, ali i Content Marketing i SEO optimizacija koje su obogatile program Tinel radionica.

Tinel odlikuje opuštenom atmosferom i kvalitetnim predavanjima.

Sve uz potporu lokalnih partnera (Biberon, LAB Split Craft, Uber) koji osiguravaju besplatnu pizzu, pivo i torte, a post-event networking faza zna potrajati i do ranih jutarnjih sati.

Prijašnji događaji

Znaš za neki događaj koji nam je promakao?
Dojavi nam da dopunimo kalendar!