Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

STEM u kontekstu razvoja djece

U sklopu mjeseca posvećenog obrazovanju, Split Tech City 18.1.2022. u…

Podijeli s prijateljima

U sklopu mjeseca posvećenog obrazovanju, Split Tech City 18.1.2022. u 18 sati organizira besplatno online predavanje pedagoginje Maje Jerčić (KoHo pedagogija) pod nazivom “STEM u kontekstu razvoja djece”.

STEM sadržaji i STEM pristup učenju i poučavanju od rane dobi nisu samo ”krik” i trend vremena, već vrsta didaktičko-metodičkog pristupa koji ima potencijal sustavnog poticanja i razvoja različitih kognitivnih vještina, kreativnih resursa i pozitivnih osobina ličnosti.

Analitičko razmišljanje, rješavanje problema, kreativno razmišljanje i inventivnost, pozitivan odnos prema pogreškama, hrabrost, upornost, suradnja – sve su to razvojne destinacije prema kojima vodi kvalitetna i pedagoški promišljena implementacija STEM-a.

Predavanje je namijenjeno ponajprije odgojno-obrazovnim djelatnicima, roditeljima i svima zainteresiranima za obrazovanje i rani razvoj, a moći će se pratiti putem Facebook Live-a i Zoom platforme.

Za uključenje putem Zoom platforme obvezne su prijave, a svi zainteresirani imat će priliku dobiti e-potvrdu o sudjelovanju.

Znaš za neki događaj koji nam je promakao?
Dojavi nam da dopunimo kalendar!