Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Osobnim kompetencijama do poslovnog uspjeha

U sklopu EU projekta “RaSTom do razvoja poduzetništva”, od listopada…
Prijavi se

Podijeli s prijateljima

U sklopu EU projekta “RaSTom do razvoja poduzetništva”, od listopada do prosinca 2023. godine RaST organizira besplatne edukacije i radionice za mikro, male i srednje poduzetnike.

Edukacije se organiziraju s ciljem unaprjeđenja znanja zaposlenika MSP-ova, jačanja kapaciteta zaposlenika i upravljačkog kadra, kao i povećanja konkurentnosti tvrtki na tržištu.

Edukacija “Osobnim kompetencijama do poslovnog uspjeha” održat će se 11. – 13.10.2023. i 15. – 17.11.2023.

Edukacija će se uz praktični rad odviti kroz tri modula:

  1. komunikacijske vještine upravljačkog kadra,
  2. donošenje odluka i
  3. upravljanje ljudskim resursima i poslovnim procesima.

Radionica će se bazirati na učenju kako postati bolji komunikator, kako eliminirati predrasude u procesu donošenja strateških odluka te ključnim tehnikama i pristupima unaprjeđenja poslovnih procese i uključivanja zaposlenika u procese donošenja odluka.

Edukacija je namijenjena osobama na upravljačkim pozicijama u mikro, malim i srednjim poduzećima (vlasnicima tvrtki i obrta, direktorima, voditeljima odsjeka, voditeljima timova i sl.

Polaznici dobivaju potvrdu o uspješno završenoj edukaciji.

Predavačica: Anđelka Toto Ormuž

Trajanje edukacije: 3 dana, svaki dan od 9 do 15 sati

Datumi edukacija: 11. – 13.10.2023. i 15. – 17.11.2023.

Prijave su dostupne na LINKU.

  • Mjesta na edukacijama se popunjavaju po redoslijedu prijave do popunjenosti kapaciteta dvorane
  • Informacije o popunjenosti mjesta za pojedinačne edukacije bit će objavljene u sklopu opisa edukacije na web stranicama RaST-a
O predavačici:

Anđelka Toto Ormuž iskusna je menadžerica na području odnosa s javnošću i rada s javnom upravom, kao i u realizaciji uspješnih projekata s više od 30 godina iskustva. Diplomirala je na Odsjeku za anglistiku na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i po struci je profesorica engleskog jezika, britanske i američke književnosti, koja posjeduje višegodišnje iskustvo rada u međunarodnom timu s ciljem optimizacije poslovnih procesa.

Znaš za neki događaj koji nam je promakao?
Dojavi nam da dopunimo kalendar!