Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Green Future Conference

Green Future konferencija održat će se 9. i 10. lipnja u HNK…
Prijavi se

Podijeli s prijateljima

Green Future konferencija održat će se 9. i 10. lipnja u HNK Split, a bit će posvećena “najvažnijoj temi današnjice” – zelenoj tranziciji.

Članovi organizacijskog odbora, koji čine tvrtke Green Summit, Profico VAJT, kazali su nam kako je zelena tranzicija “nešto čemu nitko neće uteć’, niti bi trebao, čak i da razmišlja kako se izvući”.

Pitali smo ih kome je konferencija namijenjena, a oni su nam otkrili kako su za svakoga pripremili ponešto.

Pola Splita i okolice moći će slušati što zelena tranzicija znači za turizam, onima koji vole nogomet pogodak će biti izlaganje bihevioralnog znanstvenika angažiranog na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru, dok će se stilske ikone i one koje bi to htjele biti oduševiti temom održive mode.

“CEO-a će zanimati EU fondovi i financije, mladi će odlipit’ na uspješne startupovce i njihove tajne, a saznat ćemo i kako poljoprivreda može biti – tech.”

Cijene su još vrlo kratko dostupne po early bird tarifi, a sve detalje možeš saznati na službenoj stranici Green Future konferencije.

Znaš za neki događaj koji nam je promakao?
Dojavi nam da dopunimo kalendar!