Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

DUMP Days 2024

DUMP Days je najposjećenija studentska IT konferencija u Hrvatskoj koja…
Prijavi se

Podijeli s prijateljima

DUMP Days je najposjećenija studentska IT konferencija u Hrvatskoj koja iz godine u godinu ruši rekorde. Osmo izdanje besplatne IT konferencije ove godine održava se 23. i 24. svibnja (četvrtak i petak) na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu.

Ove godine DUMP Days podržava 27 IT tvrtki iz cijele Hrvatske zajedno s Infobipom, prvim hrvatskim jednorogom, Ericsson Nikolom Teslom, vodećim isporučiteljem ICT proizvoda i usluga za operatere i Solana Foundationom, neprofitnom organizacijom koja podržava razvoj Solana blockchaina. Tvrtke imaju svoje štandove na kojima predstavljaju svoje projekte i dijele merch.

Osim na štandovima, s predstavnicima tvrtki posjetitelji mogu razgovarati i na FlyTalksima. To su osmominutni jedan na jedan razgovori na kojima studenti koji traže posao mogu doći do prve ljetne prakse ili studentskog posla u IT-u. 

Uz predavanja, posjetitelji imaju priliku čuti i dvije panel rasprave. Jednu “sponzorsku” gdje će predstavnici tvrtki pričati o trenutnom stanju IT-a i kako se zaposliti, i drugu “marketinšku” na kojoj će se pričati o različitim oblicima digitalnog marketinga.

Konferenciju organizira DUMP Udruga mladih programera

Znaš za neki događaj koji nam je promakao?
Dojavi nam da dopunimo kalendar!