Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

BlockSplit 3

Treće izdanje legendarne crypto konferencije BlockSplit čeka nas 24. i 25. svibnja ove godine u Hrvatskom…
Prijavi se

Podijeli s prijateljima

Treće izdanje legendarne crypto konferencije BlockSplit čeka nas 24. i 25. svibnja ove godine u Hrvatskom domu u Splitu.

Riječ je o community led konferenciji za sve ljude koje zanima tehnološki i kulturološki aspekt blockchain i kripto industrije. Idealna je za sve kripto entuzijaste bez obzira na to bili oni developeri ili ne.

Prva dva izdanja BlockSplit konferencije, održana 2018. i 2019. godine, omogućila su upoznavanje cijele hrvatske i regionalne kripto scene s ostatkom svijeta…i obratno!

Bila je to jedina konferencija na kojoj se “usred crypto wintera moglo normalno popričati sa ljudima koji su tada gradili globalne svjetske protokole kao što su AAVE, Maker i slični. Mjesto na kojem se bez rezerve formirala domaća kripto scena i vjerojatno jedino mjesto na kojem ste u opuštenoj atmosferi dok sjedite na stepenicama mogli propričati o cutting edge temama koje more cryptonaute.”

“Ovdje vas nitko neće pitati koji token da kupite, vozite li lambo ili koliko ste zaradili tradingom, nego će pitati što ste izgradili svojim rukama ili koji vas je novi projekt iskreno fascinirao.”

Cijeli program i cijenu ulaznica možeš vidjeti na blocksplit.net.

Znaš za neki događaj koji nam je promakao?
Dojavi nam da dopunimo kalendar!