Ne propusti četvrti Split Tech City Festival!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Aspira ljetni bootcamp #Summercoding

Veleučilište Aspira organizira besplatni Ljetni bootcamp #Summercoding, koji će se održati 15.,…
Prijavi se

Podijeli s prijateljima

Veleučilište Aspira organizira besplatni Ljetni bootcamp #Summercoding, koji će se održati 15., 17. i 19.7.2024. godine u njihovim prostorima na adresi Domovinskog Rata 65.

Bootcamp se sastoji od niza predavanja i radionica na kojima ćeš naučiti sve o IT tehnologijama i steći praktična znanja potrebna za samostalnu izradu web stranica.

Neovisno o tome jesi li početnik ili imaš prethodnog iskustva, stečena praktična znanja će ti dobro doći u tvojoj budućoj IT karijeri.

Polaznici će imati priliku osvojiti poklon vaučere za programe cjeloživotnog obrazovanja i vrijednu stipendiju za prijediplomski studij Računarstva na Aspiri.

Raspored:

  • 15.7. u terminu od 13 do 16 / 16.30 – 19.30 sati
    Uvodna teorija o tehnologijama koje će se koristiti na radionicama (HTML, CSS i JavaScript) te radionica u računalnom laboratoriju – izrada jednostavne one-page web stranice i prikaz na lokalnom računalu.
  • 17.7. u terminu od 13 do 16 / 16.30 – 19.30 sati
    Još malo teorije o razvoju HTML-a, CSS-a i JS-a, standardima i validnom kodu. Laboratorijske vježbe izrada jednostavne one-page web stranice i prikaz na lokalnom računalu.
  • 19.7. u terminu od 13 do 16 / 16.30 – 19.30 sati
    Izrada responzivne web stranice i  dodavanje JavaScript koda za promjena izgleda dokumenta, od teksta i boje, pa do promjena opcija dostupnih u padajućem izborniku

Kako bi se osigurala kvaliteta radionica i individualni pristup svakom polazniku, broj mjesta je ograničen na 20 polaznika.

Voditelj Bootcampa će biti Marin Ivandić, Aspirin suradnik i predavač.

Prijavi se odmah i rezerviraj svoje mjesto na vrijeme putem putem prijavnice na dnu ove stranice.

Znaš za neki događaj koji nam je promakao?
Dojavi nam da dopunimo kalendar!