Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

9. Blockchain Meetup Split

Learn what is possible with Truffle and other tools in…


WIP Coworking
Velebitska 147

Prijavi se

Podijeli s prijateljima

Learn what is possible with Truffle and other tools in the Ethereum ecosystem to help you build decentralized applications.

For beginner to intermediate software developers.

Nikhil Bhaskar is a certified Ethereum Developer and Founder of Ulixir. We build decentralized and traditional software. https://ulixir.com

Blockchain Hub Split

Split blockchain meetup okuplja sve osobe zainteresirane za blockchain tehnologiju, kriptovalute i decentralizirane projekte.

Meetup je pokrenut kako bi doprinio razvoju svijesti, interesa i znanja splitske tehnološke zajednice o ovoj novoj tehnologiji te povezao sve koji su uključeni ili se žele uključiti u brzorastuće tržište koje oko nje nastaje.

Meetup nema fiksnu formu, no najčešće se sastoji od jednog ili nekoliko zanimljivih predavanja i neformalnog druženja nakon toga. Teme meetupa se kreću u rasponu od investiranja i trgovanja kriptovalutama do razvoja blockchain aplikacija.

Snimke od nekih prošlih meetupa možete pronaći na StartupHR youtube kanalu.

Vidimo se na sljedećem meetupu!

Hodl to moon!

Prijašnji događaji

Znaš za neki događaj koji nam je promakao?
Dojavi nam da dopunimo kalendar!