Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Kako razviti karijeru kao multi strastvena osoba?

Tina Tomičić

Tina Tomičić

04.06.2021.

Od sakupljanja diploma i različitih zvanja do lutanja po različitim funkcijama; sve su to čari multi strastvenih osoba. Iz perspektive drugih ljudi to izgleda kao da uvijek iznova tražite “pravi put”, dok vi zapravo samo tražite nešto novo, uzbudljivo i neuobičajeno.

Kako je to biti u koži multi strastvene osobe, koje osobine vežemo uz takve osobe, kako pronaći karijeru ako vas zanima sve – i kako se to odražava na poduzetništvo, saznat ćemo u četvrtak 10.06. (19:30h) na IG live-u Split Tech Cityja od Ivane Deak – multi strastvene osobe!

Karakteristike multi strastvenih osoba

Multi strastvene osobe imaju puno više od jednog interesa i ono što je najzanimljive u cijeloj priči jest činjenica da su ti interesi totalno nepovezani. Drugim riječima; zanima vas umjetnost, astronomija, politika, itd…

Prilikom izbora karijere nastaje problem, jer dolazi do ograničavanja, a kad god se multi strastvenim osobama daje nešto fiksno umjesto fleksibilno u njima se budi duboko nezadovoljstvo.

Mana ovih osoba jest često mijenjanje mišljenja te privatnih i poslovnih puteva, a najcijenjenija vrlina sagledavanje šire slike i pristup problemima iz različitih uglova i na kreativan način.

O Ivani

Nakon završenog fakulteta, koji joj je garantirao karijeru u turizmu, Ivana se htjela okušati u nečem drugačijem. Dugih 5 godina skupljala je iskustvo na različitim pozicijama u različitim gradovima, dok je poduzetništvo stajalo sa strane.

Prošle godine konačno se odvažila dati mu priliku i zaplivati poduzetničkim vodama te danas pomaže mladim u pronalasku i uspješnoj realizaciji njihovih ideja.

“Multi strastvene osobe teže uzbuđenjima i zato biraju zanimanja za koja će se rijetko tko odlučiti.”

S Ivanom se možete povezati preko njenog IG profila Startup Simple.

Postoji li izlaz?

Kako izići iz začaranog kruga i koju karijeru izabrati? Koliko dugo se osobi tolerira “lutanje”? Kako posložiti listu prioriteta? Pridružite nam se 10.06. od 19:30 sati i dobit će te odgovore na ova i mnoga druga pitanja!

Podijeli


O autoru:

Tina Tomičić

Ljubiteljica pisane riječi i kreativka koja sve svoje misli stavlja na papir. U skladu s tim, rijetko ćete me vidjeti bez rokovnika. Život mi je neiscrpno vrelo inspiracije, a njegova nepredvidivost jak motiv za isti. Iako više volim knjige oduvijek živim u svom filmu. :) Najdraži citat mi je: "Samo ludi i usamljeni si mogu priuštiti da budu ono što jesu. Usamljeni jer im se nitko ne mora sviđati, a ludi jer ih nije briga!" (Bukowski)

Povezane novosti