Kako postati PM iz snova u 5 koraka

U četvrtak 22.04. s početkom u 18 sati, u sklopu Women In Tech inicijative, ugostit ćemo mladu i inspirativnu Kaju Pavlinić s kojom smo prošli mjesec, preko IG live-a, razgovarali o prepoznavanju vlastitih interesa i započinjanju karijere.

Cilj predavanja

Tema ovog predavanja bit će vezana za karijeru project/product managera u IT industriji, a cilj je pokriti najvažnije aspekte u project/product managementu: alate za organizaciju, metodologije za razvoj proizvoda, pristup vođenju timova, odnose s klijentima te rješavanje situacija koje su eskalirale.

O Kaji

Kaja je diplomirana inženjerka računarstva, radi kao product menadžerica u IT industriji, članica je alumni zajednice US State Department-a, osnivačica vlastite tvrtke KAJUŠKA, mentorica inicijative Clinton Global Initiative University i predsjednica udruge Forum za održivi razvoj Zeleni prozor.

Posjeduje preko 6 godina iskustva u radu s mladima i projektnom menadžmentu. Od Mreže hrvatskih žena primila je nagradu “Buduća liderica”, a dobitnica je i nagrade “30 ispod 30” časopisa VIDI.

Kajine strasti su osnaživanje kapaciteta mladih u području održivog razvoja, aktivnog građanstva, informacijskih tehnologija, projektnog menadžmenta, razvoja poslovanja i liderstva.

Prijava je obvezna

Pripremite pitanja za Kaju i vidimo se 22.04. Za sudjelovanje preko Zooma potrebna je prijava na Meetup platformi.

 

Podijeli

O autoru

Tina Tomičić

Ljubiteljica pisane riječi i kreativka koja sve svoje misli stavlja na papir. U skladu s tim, rijetko ćete me vidjeti bez rokovnika. Život mi je neiscrpno vrelo inspiracije, a njegova nepredvidivost jak motiv za isti. Iako više volim knjige oduvijek živim u svom filmu. :) Najdraži citat mi je: "Samo ludi i usamljeni si mogu priuštiti da budu ono što jesu. Usamljeni jer im se nitko ne mora sviđati, a ludi jer ih nije briga!" (Bukowski)