Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

IT Superquiz ovog petka ponovno u Splitu!

Split Tech City

Split Tech City

04.06.2024.

U svijetu gdje tehnologija i društvena interakcija postaju sve povezaniji, Superteam donosi uzbudljivu večer koju ne smiješ propustiti. Novi IT Superquiz širi se na šest gradova!

Splitski IT Superquiz održat će se 7.6. u The Works coworkingu (Spinčićeva 2b).

Okupljanje počinje već u 18 sati, no službeno sve kreće u 19 sati. Osim u Splitu, IT Superquiz održat će se i u Rijeci, Zagrebu, Osijeku, Puli i Podgorici.

Magija Superquiza

Ovaj kviz nije samo običan test znanja – to je večer puna zabave, natjecanja i prilike za povezivanje s ljudima koji dijele istu strast prema tehnologiji.

Zamisli prostor ispunjen energijom, smijehom i uzbuđenjem, dok se timovi nadmeću za titulu najboljih tehnoloških znalaca!

Kviz je osmišljen kako bi testirao tvoje znanje iz različitih aspekata IT-a, od povijesti računalnih tehnologija do najnovijih inovacija u svijetu softvera i hardvera.

Prilika za pobjedu i zabavu

Ne samo da ćeš imati priliku pokazati svoje znanje, već su i nagrade izvanredne!

Prva nagrada je prestižni PlayStation 5, uređaj koji je mnogima na vrhu liste želja. Druga nagrada je društvena igra Catan + ekspanzija, savršena za okupljanja s prijateljima i obitelji. Treća nagrada, gajba piva, osigurava da zabava može trajati još dugo nakon završetka kviza.

Superteam se pobrinuo da gosti ne ostanu gladni ni žedni. Hrana i piće su osigurani pa ćeš moći uživati u ukusnim zalogajima i osvježavajućim pićima dok mozgaš nad pitanjima. 

Prijavi se i budi dio nečeg posebnog!

Sudjelovanje u kvizu ne samo da ti pruža priliku da osvojiš sjajne nagrade, već i da budeš dio zajednice koja cijeni znanje i inovacije.

Ovaj kviz je samo prvi u nizu, a planirano je širenje na šest gradova, čime se stvara mreža događaja koji će okupiti najbolje tehnološke umove iz cijele regije.

Prijavi se što prije i osiguraj svoje mjesto na ovom jedinstvenom događaju!

Vidimo se na kvizu! Pokažite svoje znanje, zabavite se i možda upravo ti i tvoj tim odete kući s PlayStation 5.

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti