Ne propusti četvrti Split Tech City Festival!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

IT Superquiz u ljetnom izdanju: Zabavi se i osvoji vrijedne nagrade!

Split Tech City

Split Tech City

02.07.2024.

Već do sada prepoznati i dugoočekivani kviz od strane Superteama donosi novu uzbudljivu večer koju ne smijete propustiti.

Novi, šesti po redu, IT Superquiz organizira se u šest gradova, u novom ljetnom terminu.

Označi svoj kalendar za 5. srpnja 2024. u 20 sati jer će se ovaj događaj održati u: 

📍 The Works Coworking, Spinčićeva ul. 2b (Split)

📍 Caffe bar La Resistance, Emova ulica 1 (Pula)

📍 Campus Caffe, Ul. kralja Petra Svačića 1c (Osijek)

📍 Restoran Bar Desetka, Univerzitet Crne Gore – Tehnički Fakulteti (Podgorica)

📍 Caffe & Pizza Bar Urban, Trg John F. Kennedy 6b (Zagreb)

📍 Caffe bar Akvarij, Ul. Radmile Matejčić 5 (Rijeka)

Pridruži se i testiraj svoje IT znanje, upoznaj istomišljenike i provedi nezaboravnu večer ispunjenu zabavom i izazovima. Ne propusti priliku biti dio ovog uzbudljivog događaja!

Magija Superquiza

Ovaj kviz nije samo običan test znanja – to je večer puna zabave, natjecanja i prilike za povezivanje s ljudima koji dijele istu strast prema tehnologiji.

Zamisli prostor ispunjen energijom, smijehom i uzbuđenjem, dok se timovi nadmeću za titulu najboljih tehnoloških znalaca!

Kviz je osmišljen kako bi testirao znanje sudionika iz različitih aspekata IT-a, od povijesti računalnih tehnologija do najnovijih inovacija u svijetu softvera i hardvera.

Ne samo da ćeš imati priliku pokazati svoje znanje, već su i nagrade izvanredne. Prva nagrada je prestižni PlayStation 5, uređaj koji je mnogima na vrhu liste želja. Druga nagrada je društvena igra Catan + ekspanzija, savršena za okupljanja s prijateljima i obitelji. Treća nagrada, gajba piva, osigurava da zabava može trajati još dugo nakon završetka kviza.

Superteam se pobrinuo da gosti ne ostanu gladni ni žedni. Hrana i piće su osigurani pa ćeš moći uživati u ukusnim zalogajima i osvježavajućim pićima dok mozgaš nad pitanjima.

Prijavi se i budi dio nečega posebnog!

Sudjelovanje u kvizu ne samo da ti pruža priliku da osvojiš sjajne nagrade, već i da budeš dio zajednice koja cijeni znanje i inovacije.

Prijavi se što prije i osiguraj svoje mjesto na ovom jedinstvenom događaju!

Budi dio magije Superquiza i doživi nezaboravnu večer ispunjenu znanjem, natjecanjem i zabavom!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti