Iskoristite priliku i besplatno sudjelujte na predavanju o digitalnom marketingu!

Klub  mladih Split organizira besplatno predavanje o digitalnom marketingu, koje će se održati ovog petka, 12.7.2019., s početkom u 17 sati na Ekonomskom fakultetu u Splitu (dvorana 13 na 3. katu).

Predavanje pod naslovom: „S ponistre se vidi digital: Što je ovdje, a što je tek na obzoru?“ održat će Petar Bogdan, osnivač i partner digitalne agencije Kontra, koji će se osvrnuti na to koliko je digitalni marketing napredovao zadnjih 15 godina i koji nas trendovi očekuju u budućnosti.

Prosječan čovjek u današnje vrijeme je obasipan s ogromnom količinom informacija na dnevnoj bazi. Prvo što gledatelj učini čim se počnu prikazivati reklame na televiziji jest da poseže za pametnim telefonom. U tom trenutku, svako daljnje slanje poruke u smjeru gledatelja je stopirano, ili barem ograničeno.

Raspon naše koncentracije na jednu stvar sve je kraći, a pažnju nam želi privući sve veći broj ekrana koje nalazimo oko sebe. S novim generacijama dolaze i novi trendovi, a način na koji se mediji konzumiraju mijenja se iz temelja. Sadržaji na zahtjev danas više nisu novitet ili „budućnost“. Oni su, u najmanju ruku, svakodnevica.

Da vam je prije 15 godina netko rekao da ćete svojevoljno istupiti u javni prostor i javno obznaniti osobne podatke poput imena i prezimena, datuma rođenja, mjesta stanovanja te afinitete o tome što volite ili ne volite, nazvali biste ih ludima. U to je vrijeme pojam „džepno računalo“ predstavljao kalkulator, a danas je računalo koje svi nosimo u džepu puno više od uređaja koji može obavljati jednostavne matematičke operacije. U prvom dijelu predavanja govorit će se upravo o promjenama i trendovima koji se događaju oko nas, priznali mi to ili ne.

U drugom dijelu predavanja polaznici će imati priliku čuti i obraditi praktične primjere i stvarne projekte te saznati kako to sve izgleda iz perspektive jednog „agencijaša“ s 10 godina iskustva. Sudionici će doznati kako pratiti ponašanje online korisnika putem alata kao što je Hotjar (i prema tome prilagoditi svoje ponašanje na webu) te kako automatizirati poslovanje u ovoj grani biznisa. Uz to, predavač će otkriti nekoliko tajni iz područja osobnog brandinga putem društvenih mreža poput LinkedIn-a te prikazati nekoliko case studyja.

Sudjelovanje je besplatno i otvoreno za sve, a prijave nisu potrebne.

Podijeli

O autoru

Split Tech City

Misija udruge je biti neovisna središnja institucija kroz koju splitska tehnološka zajednica ostvaruje svoje opće interese. Vizija udruge je da tehnološki sektor bude najznačajnija gospodarska aktivnost u Splitu.