Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

INOVACIJE I KAVA: Od patentne zastupnice saznaj kako patentirati svoje ideje!

Split Tech City

Split Tech City

23.09.2022.

Odjel za znanost i inovacije Sveučilišta u Splitu u suradnji s Europskom poduzetničkom mrežom pokreće ciklus događanja namijenjenih široj publici.

Radionice i edukacije pod nazivomInovacije i kava” u neformalnom će okruženju obuhvatiti različite teme i formate prilagođene poduzetnicima, znanstvenicima i studentima.

“Glavna ideja je da u neformalnoj i opuštenoj atmosferi poduzetnicima približimo određene aspekte inovativnosti, ispričamo zanimljive studije slučaja i pokažemo primjere dobre prakse”, kazala nam je Sara Lucija Dragičević iz Ureda za transfer tehnologije Sveučilišta u Splitu.

Prvo događanje u sklopu ciklusa “Inovacije i kava” održat će se 28. rujna (srijeda) u 15 sati u caffe baru TINEL (Cvite Fiskovića 3) s gošćom Esmé Swindells.

Tko je Esmé Swindells?

Esmé Swindells je ovlaštena britanska i europska patentna zastupnica s dugogodišnjim iskustvom upravljanja nacionalnim i internacionalnim patentnim prijavama.

Blisko surađuje s tvrtkama kako bi osigurala da je njihova strategija upravljanja intelektualnim vlasništvom usklađena s njihovim komercijalnim ciljevima i kako bi maksimizirala vrijednost njihove imovine i cjelokupnog poslovanja.

Također radi s investitorima na provođenju dubinske analize intelektualnog vlasništva u tvrtkama u koje su zainteresirani ulagati. 

Swindells trenutno radi u odvjetničkoj tvrtki Potter Clarkson te provodi godinu dana putujući i radeći iz različitih dijelova svijeta, a trenutno je u Splitu.

O čemu će biti riječi?

Esmé Swindells podijelit će s publikom svoje znanje i iskustvo.

U neformalnom intervjuu saznat ćeš sve zanimljivosti o intelektualnom vlasništvu i prednostima koje može donijeti poslovanju, a imat ćeš priliku i postavljati pitanja!

Uz osigurane grickalice i piće po izboru, saznaj kako iskoristiti intelektualno vlasništvo za pozicioniranje na tržištu, kako patentirati svoje inovacije i ideje te koje su najčešće prepreke i najzanimljiviji slučajevi u tom procesu!

Broj mjesta je ograničen, a prijaviti se možeš putem ove poveznice.

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti