Studentice FESB-a, PMF-a i OSS-a imaju priliku osvojiti izvrsnu stipendiju!

Danas donosimo dobru vijest za sve djevojke koje su trenutno na diplomskom studiju iz određenih STEM područja.

Naime, INA Grupa otvorila je natječaj za stipendiranje redovnih studentica 4. i 5. godine!

Stipendija se dodjeljuje u sklopu programa Female Engineers MOL Programme, a cilj ove inicijative je potaknuti interes žena prema STEM području, ali i na neki način pomoći mladim ženama u razvoju njihove karijere.

Ovo je odlična prilika za studentice, koje imaju mogućnost dobiti pozamašnu stipendiju, ali i sudjelovati na stručnim konferencijama, a samim time i dobiti priliku za zapošljavanjem u MOL Grupi”, poručuju iz INA-e.

I mi u Split Tech Cityju želimo potaknuti djevojke na studiranje u STEM područjima i usmjeriti ih ka visoko plaćenim tehnološkim zanimanjima, zbog čega svakog mjeseca organiziramo “Women in tech meetup“, i zato svim srcem pozdravljamo INA-inu inicijativu! 🙂

Prijave su otvorene do 15.10.2019.; proslijedite ovu informaciju djevojkama s FESB-a, PMF-a, OSS-a i srodnih fakulteta! 🙂

Više informacije možete pronaći ovdje.

Podijeli

O autoru

Startup.hr

Misija udruge je biti neovisna središnja institucija kroz koju splitska tehnološka zajednica ostvaruje svoje opće interese. Vizija udruge je da tehnološki sektor bude najznačajnija gospodarska aktivnost u Splitu.