Ne propusti četvrti Split Tech City Festival!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Healthtech Adria Meetup: Nauči o zaštiti i upravljanju zdravstvenim podatcima!

Split Tech City

Split Tech City

05.07.2024.

Healthtech Adria Meetup u organizaciji poduzetničkog akceleratora za razvoj tehnologija u zdravstvu NetHub i Medicinskog fakulteta u Splitu namijenjen je istraživačima, studentima i poduzetnicima koji dijele interes za zdravstvo i tehnologiju te žele doprinijeti razvoju inovativnog društva.

Treći Healthtech Adria Meetup održat će se 10. srpnja 2024. (srijeda) u 18 sati u prostorijama Centra za kliničke vještine na Medicinskom fakultetu u Splitu, Šoltanska 2A (zgrada B, etaža -1). 

Posjetitelji će imati priliku poslušati predavanje o zaštiti i upravljanju zdravstvenim podatcima, na kojem će otkriti kako učinkovito upravljati informacijama, istražiti izazove usklađivanja s regulatornim zahtjevima te saznati sve o rizicima neusklađenosti i načinima kako ih izbjeći.

Predavanje će održati dr. sc. Jovan Stevovic, savjetnik za startupe u kontekstu zaštite i sigurnosti zdravstvenih podataka te direktor poduzeća Chino.io.

Nakon predavanja, dr.sc. Stevovic će sudjelovati u intervjuu koji će voditi sociologinja Maja Čurković, voditeljica istraživanja i razvoja u NetHubu i stručnjakinja u području istraživanja korisničkih potreba.

“Svi inovatori u zdravstvu znaju koliko je ova tema važna, a Healthtech Adria Meetup je izvrsna prilika za poduzetnike i istraživače da se povežu, razmijene ideje i prodube svoje znanje. Ne propustite ovu priliku za učenje i networking!”, pozivaju organizatori.

Sudjelovanje je besplatno, ali broj mjesta je ograničen i prijave su obvezne putem ovog obrasca

Vidimo se!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti