Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Hack4Split – hackathon za društveno dobro Splita!

Romana Ban

Romana Ban

09.03.2017.

Naša je udruga jedan od suorganizatora zanimljivog hackathona koji će se održati krajem ožujka u Splitu. Riječ je o „Hack4Split“, hackathonu kojem je cilj pronalazak i provedba društveno korisnih rješenja za dobrobit i napredak naše lokalne zajednice, a koji pokreće Amosfera coworking u suradnji sa Studentskim poduzetničkim inkubatorom, WIP coworking-om i udrugama Klub mladih Split, CEDRA Split, 3P Split i Startup.hr.

Hack4Split će koristiti lokalnoj zajednici; povezat će ljude koji čine dobro u Splitu i unose pozitivne promjene u naše društvo s onima koji rade u informatičkom sektoru ili studiraju informacijske znanosti. Sudionici će imati 30 sati za konceptualizaciju, stvaranje i razvoj ideja, o kojima će prosuditi skupina eksperata. Pobjednici će dobiti nagradu, ali i pridonijeti rastu socijalnog sektora putem tehnologije.

Ovaj je hackathon, dakle, s jedne strane namijenjen svim organizacijama, pojedincima i projektima koji stvaraju društvenu ili okolišnu vrijednost, a potrebna im je web stranica, mobilna aplikacija, portal, baza podataka, marketinška kampanja, novi logo, dizajn ili nešto drugo.

S druge strane, namijenjen je svim IT developerima, dizajnerima, projekt managerima, zabavljačima, kreativcima, piscima, fotografima i pokretačima promjena koji svojim idejama i vještinama mogu doprinijeti radu gore navedenih.

Bilo da pripadate jednima ili drugima, pozivamo vas na sudjelovanje; na coworkingamosfera@gmail.com pošaljite nam svoje ime i prezime, naziv organizacije i opis onoga što želite stvoriti ili, pak, popis vještina koje možete ponuditi!

Rok za prijavu je 20. ožujka!

Uvodni sastanak održat će se 24. ožujka u 19 sati, a samo natjecanje će trajati od 25. do 26. ožujka.

Dodatne informacije potražite na coworkingamosfera@gmail.com i na Facebook stranici hackathona.

Ne propustite izvrsnu priliku za sudjelovanjem na zanimljivom projektu i potrudite se stvoriti si iskustvo!

#hack4split #digitalizacijapočinjesad

Podijeli


O autoru:

Romana Ban

Voli strastvene i dobronamjerne ljude koji stvaraju promjene za dobrobit cijele zajednice te se nada ostaviti pisani trag o što više njih na Split Tech City portalu.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti