FESB Racing prima nove članove!

Udruga primijenjenog strojarstva, poznatija pod nazivom projekta FESB Racing, organizira regrutacije u subotu, 7.11.2020. u 11 sati u dvorani A100, no do kraja tjedna su Vam na raspolaganju (odmah na ulazu u FESB) u jutarnjem terminu od 10-12 sati te popodnevnom od 15 do 17 sati.

Slobodni ste pitati sve što Vas zanima vezano za regrutacije, timove i šire.

U subotu će se održati prezentacija svih njihovih timova,a za sve one koji ne budu u mogućnosti osobno prisustvovati na prezentaciji, OVDJE se nalazi link putem kojeg će isti, koristeći Microsoft Teams platformu, moći pratiti live prijenos prezentacije. 🙂

Osim studenata FESB-a, traže se i zainteresirani za grafički dizajn te ekonomisti.

Kao što smo naveli u uvodu, FESB Racing je zajednica mladih ljudi, osnovana 2010. godine, posvećena obogaćivanju znanja studenata kroz timski rad, praktični rad u struci i samostalno usavršavanje, a trenutno broji 30 aktivnih članova.

Dva najznačajnija projekta su im Formula student i Moto student, a njihove aktivnosti možete pratiti na FB, Instagramu, LinkedInu i YT kanalu.

Ako smo Vas zainteresirali i želite se priključiti ovoj mladoj i ambicioznoj ekipi – znate što Vam je činiti! 🙂

 

 

Podijeli

O autoru

Split Tech City

Misija udruge je biti neovisna središnja institucija kroz koju splitska tehnološka zajednica ostvaruje svoje opće interese. Vizija udruge je da tehnološki sektor bude najznačajnija gospodarska aktivnost u Splitu.