Ne propusti četvrti Split Tech City Festival!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Elements je novi član Split Tech City zajednice

Romana Ban

Romana Ban

09.02.2024.

Prošlog je tjedna u The Works coworkingu proslavljen početak kreativne poduzetničke priče pod nazivom Elements.

Riječ je o novoj splitskoj digitalnoj kreativnoj agenciji, iza koje zapravo već sad stoji više od 10 godina profesionalnog iskustva u području weba, marketinga i fotografije.

Glavni “krivac” za sve je Klement Grgić, multistrastveni dizajner koji nam je otkrio detalje o svom novom poslovnom poduhvatu.

Kontinuirano učenje kao ključ rasta

Klement je išao u popularno splitsku “Grafičku školu”, smjer web dizajn (dizajn multimedije), te se već kao srednjoškolac obučio u području dizajna i fotografije, a s prvim poslovima i razvojem tehnologije počelo je njegovo kontinuirano usavršavanje.

Shvatio je da dizajn i marketing idu ruku pod ruku pa se posvetio samostalnom učenju marketinških vještina.

Želji za novim znanjima ni tu nije bio kraj pa se dodatno izvještio kao fotograf, a već preko 5 godina radi u renomiranoj charter agenciji Adriatic Sailing kao voditelj marketinga.

Savršeni element za uspjeh

Upravo su dizajn, marketing i fotografija glavne okosnice njegove agencije Elements, odnosno sastavni dijelovi uspješne strategije brenda.

“U Elementsu spajamo inovativnost, kreativnost i stručnost kako bismo stvorili savršeni element za uspjeh klijenata.”

Elements se fokusira na korisnika, a Klement ponosno ističe: “Dizajniramo za korisnika, ne za dizajnere.”

Prateći Design Thinking procese, ali i razmišljajući “izvan okvira”, Elements ne obećava ono što ne može ispuniti. 

Ovi stručnjaci za web i marketing besprijekorno će spojiti tri ključna elementa – dizajn, marketing i fotografiju – kako bi vašu viziju pretvorili u stvarnost.

Dobro došli u Split Tech City zajednicu!

Klement je već godinama član Split Tech City zajednice; prvotno u svojstvu poduzetnog pojedinca, a od sad kao poduzetnik koji stoji iza Elements – agencije za koju će se tek čuti!

“Pratim Split Tech City od samih početaka i uvijek mi je zadovoljstvo čitati vaš portal, sudjelovati na vašim događajima i umrežavati se s osobama sličnih vrijednosti. Jedan od prvih koraka u formalnom djelovanju Elements bio mi je upravo – uključiti se u Split Tech City zajednicu jer je to okolina u kakvoj uvijek želim biti – puna pozitive, međusobne podrške, zajedničkog rasta i vraćanja društvu.”

Elements, dobro nam došli! 🙂

Podijeli


O autoru:

Romana Ban

Voli strastvene i dobronamjerne ljude koji stvaraju promjene za dobrobit cijele zajednice te se nada ostaviti pisani trag o što više njih na Split Tech City portalu.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti