Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

ELEKS je novi član Split Tech City zajednice

Split Tech City

Split Tech City

10.08.2023.

Split Tech City zajednica odnedavno je bogatija za još jednog člana. Riječ je o ukrajinskoj IT tvrtki ELEKS, globalnoj kompaniji za softverski inženjering koja broji oko 2500 zaposlenika u Europi i SAD-u.

Više o njihovom radu otkrio nam je Marko Modrušan, voditelj hrvatske podružnice tvrtke.

Vodeći implementator softverskih rješenja

ELEKS se smjestio među 100 najboljih globalnih tvrtki koje pružaju usluge stručnog softverskog inženjeringa i savjetovanja preko 30 godina.

Zapošljava preko 2000 stručnjaka te pokriva niše od razvoja prilagođenog softvera do dizajna proizvoda te tehnološkog savjetovanja, što ga čini idealnim izborom kako za mnoge vodeće svjetske tvrtke, tako i za mala i srednja poduzeća.

ELEKS ima 18 razvojnih centara i ureda u 13 zemalja na 3 kontinenta, uključujući Ukrajinu, Poljsku, Njemačku, Estoniju, Hrvatsku, Veliku Britaniju, SAD, Kanada, Japan i UAE.

ELEKS ured u Splitu

Prošlog je ljeta ELEKS otvorio ured i u našem gradu, gdje planiraju dodatno širiti svoj tim.

“Želja nam je privući stručnjake diljem Hrvatske jer su remote i hybrid formati rada mogući i više nego dobrodošli. Naš plan je do kraja 2023. zaposliti najmanje 20 specijalista u Hrvatskoj”, istaknuo je Modrušan.

Usluge visoke klase

U svom radu koriste brojne tehnologije, a ovdje ćemo navesti samo neke:

ASP.NET Web Api, DWH Development, Angular, Angular.js, TypeScript, JavaScript, Node.js, React Vue.js, React Native, Svelte, Gunicorn, Uvicorn, PyTest…

“Imamo duboku stručnost u većini tehnologija, pružajući usluge visoke klase za tvrtke iz različitih područja industrije u cijelom svijetu. Neki od njih su Fintech, održivost, dizajn proizvoda, znanost o podacima itd.”, nabrojio je naš sugovornik.

Dobro došli u Split Tech City!

Što se tiče priključenja Split Tech City zajednici, Marko je istaknuo sljedeće:

“Naš rastući međunarodni tim ima za cilj izgraditi jake dugoročne odnose s lokalnim tehnološkim zajednicama, doprinijeti svojom stručnošću te podijeliti naše najbolje znanje i iskustvo kroz suradnju.

Mi smo tim stručnjaka uvijek otvoren za suradnju i nove prilike. Cilj nam je ujediniti naše napore za najbolje od hrvatske tehnološke zajednice i integrirati se u Split Tech City.

Radujemo se bliskoj suradnji s vama kao aktivnim i stručnim partnerom na hrvatskoj tehnološkoj sceni!”

Dobro nam došli!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti