Electronic Security besplatno savjetuje o zaštiti vaših objekata

Electronic Security

Slijedeći svoj službeni moto „Vaš partner u sigurnosti“, Electronic Security, jedna od vodećih hrvatskih tvrtki u području tehničke zaštite objekata, odlučila je olakšati svima onima koji tijekom epidemije COVID-19 žele dodatno zaštititi svoje stanove, kuće ili poslovnice.

Dobar savjet zlata vrijedi

Besplatnim konzultacijama za građane dijelit će savjete o pravilnom osiguravanju objekata te im tako pomoći da postave kvalitetne temelje za obranu od provalnika i drugih opasnosti koje vrebaju i izvan razdoblja epidemije.

Uočili smo da, osim klasičnih vijesti o epidemiji COVID-19, često nailazimo na vijesti o provalama u zatvorene kafiće i prazne stanove te krađama automobila medicinskom osoblju o kojemu ovisimo više nego ikada prije. Želimo dati svoj doprinos ljudima u nevolji, a kao tvrtka koja se bavi sigurnošću objekata, besplatno savjetovanje činilo se kao najbolja opcija“, rekao je Krešimir Kegalj, direktor tvrtke Electronic Security.

Samo pošaljite snimke prostora!

Svi građani mogu na info@electronicsecurity.eu poslati snimku ili fotografije prostora koji žele zaštititi jednom od usluga tvrtke Electronic Security, na temelju kojih će ih kontaktirati stručnjaci i objasniti koja su rješenja optimalna za njihove objekte.

Konzultacije se mogu odvijati putem telefonskog razgovora ili videopoziva, ovisno o mogućnostima i željama zainteresiranih.

Electronic Security videonadzor

Videonadzor i protuprovalni sustavi

Mnogi ljudi imaju vikendice i apartmane, koji su nezaštićeni, te u njih možda žele postaviti videonadzor. Direktori i direktorice poduzeća vjerojatno razmišljaju o protuprovalnom sustavu kako bi zaštitili vrijednu opremu u svojim praznim uredima. Postoje i oni koji su već razmišljali o nekom drugom načinu zaštite svojih objekata, a mi smo ovdje da im besplatno prenesemo savjete i znanje temeljeno na tridesetogodišnjem iskustvu“, objasnio je Marijan Kegalj, voditelj prodaje i marketinga.

U gotovo tri desetljeća poslovanja Electronic Security profilirao se među vodeće stručnjake u poslovima tehničke zaštite objekata s više od 10.000 klijenata u različitim sektorima – od poslovnih, stambenih, rezidencijalnih objekata, industrijskim postrojenjima, tvornicama, bankarskim institucijama pa do raznih javnih ustanova.

Besplatne konzultacije pružat će dok god traje kriza uzrokovana epidemijom COVID-19, kao i mjere socijalnog distanciranja.

Podijeli

O autoru

Startup.hr

Misija udruge je biti neovisna središnja institucija kroz koju splitska tehnološka zajednica ostvaruje svoje opće interese. Vizija udruge je da tehnološki sektor bude najznačajnija gospodarska aktivnost u Splitu.