Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Ekskluzivno: U sklopu 130. OpenCoffee-ja lansiramo novu Split Tech City web stranicu!

Split Tech City

Split Tech City

25.05.2021.

S veseljem vam najavljujemo okrugli 130. OpenCoffee meetup koji će se održati u četvrtak, 27.05. s početkom u 17 sati.

Kada je 2008. godine održan prvi OpenCoffee nitko nije mogao ni sanjati da će taj meetup doći do svog 130og nastavka i da će iz povezivanja nekolicine ljubitelja tehnologije i poduzetništva nastati Split Tech City udruga!

Poseban trenutak večeri bit će objava nove web stranice Split Tech Cityja u predivnom ambijentu SummerBlues katamarana. Nastavljamo tradiciju s obzirom da su prošle dvije objave web stranica također napravljene za vrijeme OpenCoffee meetup-a.

Zanimljivog sadržaja neće nedostajati jer u sklopu ovog događaja organiziramo i panel raspravu s ljudima koji su iz drugih zajednica došli živjeti i raditi u Split i vjerujemo da će vam biti interesantno poslušati njihovu perspektivu.

Panel raspravu moderirat će Toni Trivković, a paneliste Feđu Misirlića, Andreia Zinkevicha, Filipa Krištu i Johna Rogošića povezuje ljubav prema Splitu i stajalište da nigdje na svijetu ne bi radije živjeli!

Događaj je rezerviran za članove Split Tech City udruge, u znak zahvalnosti za aktivnu podršku udruzi. Panel raspravu ćemo prenositi putem naše Facebook stranice u 17:30.

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Povezane novosti