DUMP Udruga Mladih Programera organizira DUMP Internship

Splitska volonterska udruga, s korijenima na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (FESB), koja stoji iza jedne od najvećih tech konferencija u regiji – DUMP Daysdanas otvara prijave za svoj Internship!

Predstavljanje programa

U subotu, 10.10. bit će organizirano predstavljanje Internshipa i Udruge na FESB-u. Predstavljanje će se održati u dvorani A100 s početkom u 18:45h. Naravno, prijava za Internship važeća je bez obzira sudjelujete li na predstavljanju ili ne.

“Saznaj zašto ga organiziramo i koje ti se sve mogućnosti nude.”

Zbog epidemiološke situacije kapacitet dvorane je ograničen, a kako bi osigurali svoje mjesto potrebna je prijava. Forma za prijavu nalazi se na linku.

P.S. Ne zaboravite ponijeti zaštitne maskice. 🙂

Traže se mladi radoznali digitalci koji se vole igrati s tehnologijom

DUMP Internship je šestomjesečni besplatni program koji se ponavlja svaku novu generaciju dumpovaca, a polaznicima omogućuje stjecanje novih znanja i iskustava te usavršavanje sposobnosti koje će im biti od presudne važnosti pri radu u Udruzi, ali i u profesionalnom životu.

Glavni cilj Internshipa je dobivanje novih članova.

Podijeljen je na četiri područjaprogramiranje, marketing, multimedija i dizajn. Pripravnici mogu izabrati jedno, ali i više područja. Iz svakog će se održavati predavanja, ali i radionice kako bi se stekla i praktična znanja, a na njima će osim dumpovaca biti prisutni i predstavnici splitskih IT tvrtki.

Prijave su otvorene do 24.10., početkom studenog starta praksa koja će trajati do početka svibnja, a članovi Udruge pozivaju sve zainteresirane osobe od 16-25 god da se prijave.

Svi prijavljeni bit će pozvani na intervju, a oni koji su izabrali programiranje morat će proći i određene testove kako bi se utvrdio stupanj (pred)znanja.

Što se tiče multimedije i marketinga sam interes će biti dovoljan, a za program dizajna od prijavljene osobe se očekuje određeno predznanje.

Isto tako, ukoliko već imate svoj portfolio slobodno ga priložite uz prijavu.

Od kandidata se očekuje timski rad, poštivanje tuđeg mišljenja, odgovornost i komunikativnost.

Ugled Udruge

Rad Udruge je dosta cijenjen i stekli su se mnogi kontakti koji su prerasli u partnerstva; Internship ove godine podržavaju dobartek.hr, Extension Engine, FESB, Lilcodelab, Netmedia, Profico, SeekandHit, HR Cloud i Rimac Automobili.

Članovi Udruge, dumpovci, redovito usavršavaju svoje vještine, grade portfolie i stvaraju cjeloživotna prijateljstva.

Povijest DUMP-a

Samu DUMP Udrugu mladih programera stvorili su entuzijasti iz MIOC-a i FESB-a s idejom da se ponudi nešto lokalnoj zajednici. To su bila otvorena predavanja – Škola osnova programiranja koja je do sada doživjela svoje jubilarno 10. izdanje.

Započeli su s radom 2009. pod nazivom Splitski Genijalci, a formalno su se preimenovali u trenutno ime i registrirali 2010. Od tada je Udruga rasla, te se proširila na druga područja, kako s radom unutar Udruge, tako i s predavanjima poput Male Škole Ilustratora ili Osnova Digitalnog Marketinga.

Više možete saznati na njihovoj web stranici.

Sretno!

 

Podijeli

O autoru

Split Tech City

Misija udruge je biti neovisna središnja institucija kroz koju splitska tehnološka zajednica ostvaruje svoje opće interese. Vizija udruge je da tehnološki sektor bude najznačajnija gospodarska aktivnost u Splitu.