Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

STC kao medijski partner: Saznaj sve o DUMP Days konferenciji na Radio Kampusu!

Split Tech City

Split Tech City

15.05.2023.

I prije nego su objavljeni datumi održavanja ovogodišnjeg izdanja, ovaj se događaj nestrpljivo iščekivao. Tako to bude svake godine; iako je iza nas tek šest izdanja, DUMP Days konferencija već je stekla kultni status među domaćim tehnološkim događanjima. 

Ove se godine DUMP Days konferencija održava 26. i 27. svibnja na FESB-u.

DUMP Days organiziraju studenti i srednjoškolci okupljeni u Udrugu mladih programera DUMP, a pomno osmišljenim programom ova besplatna konferencija omogućuje izvrsne prilike i tvrtkama kao poslodavcima i mladima kao njihovim potencijalnim zaposlenicima.

Besplatno se prijavi za sudjelovanje na https://days.dump.hr/!

Split Tech City – medijski partner

Kao ponosni medijski partner DUMP Daysa, u četvrtoj Split Tech City emisiji na Radio Kampusu ugostili smo Ivu Jovanovića iz DUMP-a, koji nam je otkrio više o programu konferencije.

Kako je Ivo najavio, na 7. Izdanju Daysa imat ćeš priliku poslušati čak 14 zanimlljivih predavanja s temama iz dizajna, developmenta, marketinga i techa, 2 panel rasprave i niz Campfire Talksa te sudjelovati na 6 praktičnih radionica.

Neizostavan dio konferencije su i Fly Talks, kratki razgovori za posao. Izložbeni prostor konferencije nalazi se u atriju i akvariju FESB-a, gdje možeš posjetiti štandove sponzora i saznati sve o poslovnim prilikama koje nude.

Ivo nam je otkrio i zanimljive detalje o nastanku i razvoju samog DUMP-a, o procesu primanja novih članova i o cjelogodišnjoj organizaciji DUMP Days konferencije.

Split Tech City radio emisiju u kojoj je gostovao Ivo iz DUMP-a možeš poslušati ovdje.

Što još trebaš znati o DUMP Daysima?

Konfrencija je kao i do sada besplatna, a za ulaz ti je potrebna samo akreditacija koju preuzimaš na ulazu.

Naravno, tu je i tradicionalna nagradna igra – prijavi se u aplikaciju, sakupljaj bodove sudjelovanjem na konferenciji i osvoji vrijedne nagrade!

Ove godine konferenciju za novu generaciju digitalaca podržavaju zlatni sponzori Blank, Infobip, Locastic i Profico te brojni drugi.

Sva predavanja i panel rasprave bit će dostupni i na YouTube live streamu na https://youtube.com/dump-hr

Vidimo se 26. i 27. svibnja na FESB-u!

P.S. Ne zaboravi posjetiti i Split Tech City štand! 🙂

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti